Головна Новини Політика Скандали.Політика «Дружина застукала з коханцем» - Балашов опублікував скріни відвертого листування з Притулою
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дружина застукала з коханцем» - Балашов опублікував скріни відвертого листування з Притулою

Геннадій Балашов заявляє, що Сергій Притула вже більше року не повертає 5 млн грн боргу

29 квітня 2021, 21:40 comments1572
Поділіться публікацією:

Шоумена і політика Сергія Притулу дружина нібито застукала з коханцем. Про це заявив лідер партії "5.10" Геннадій Балашов, який опублікував скріншоти листування з Притулою, передає "Фокус".

«Дружина застукала з коханцем» - Балашов опублікував скріни відвертого листування з Притулою

Балашов показав відверту переписку с Притулою

Крім того, Геннадій Балашов заявляє, що шоумен винен йому п'ять мільйонів гривень.

"Ти не забув, що обіцяв повернути 5000000 місяць тому? Я досі чекаю", — запитав, згідно з опублікованими записами, Балашов у Притули 12 жовтня 2019 року.

"Зараз є певні труднощі в особистому житті, дружина застукала з коханцем, поки не можу віддати гроші", — нібито відповів Притула у той же день і запевнив Балашова у тому, що поверне гроші через місяць.

Згідно з опублікованими знімками, через три місяці, в січні 2020 року Притула попросив у Балашова ще тиждень, щоб повернути борг. Правда, лідер партії "5.10" заявляє, що гроші йому до цього часу ніхто не віддав.

Відзначимо, 22 квітня Балашов в соцмережах пообіцяв за посередництва Притули передати ВСУ мільйон гривень, однак через пів години видалив цю публікацію зі своєї сторінки в Facebook.

У свою чергу, Притула повідомив, що гроші від Геннадія Балашова так і не надійшли.

Раніше "Коментарі" писали, що Сергій Притула заявив, що керівництво партії "Голос", членом якої він є, слід міняти. За його словами, діями нардепа Кіри Рудик, яка очолює партію, незадоволені люди в парламентській фракції, в регіонах і інші члени команди "Голосу". Експерти розповіли в коментарі для нашого видання, про що свідчать подібні заяви і яких політичних кроків варто далі чекати від шоумена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

30 квітня 2021, 10:30

МЄНЄТЧИЦЯ Веремеева, переставай цілий час смоктати у Балашова та викручувати йому яйця своїм зміїним язиком...!!!


Новини