Головна Новини Політика Скандали.Політика Дорогі костюми і «мерседес»: політолог розкритикував «слугу» Культенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорогі костюми і «мерседес»: політолог розкритикував «слугу» Культенка

Чорновіл вважає, що Артем Культенко в парламенті запам'ятався винятково за рахунок скандалів

20 травня 2021, 19:01
Поділіться публікацією:








До переліку досягнень на посаді нардепа від політсили "Слуга народу" Артема Культенка можна віднести лише новий "мерседес" та дорогі костюми марки Zilli. Про це написав на своїй сторінці в Facebook політолог Тарас Чорновіл, підкреслюючи, що при цьому випускник духовної семінарії і сповідник ідей "русского мира" стрімко просувається кар'єрними сходами всередині партійних структур.

Дорогі костюми і «мерседес»: політолог розкритикував «слугу» Культенка

Чорновіл розкритикував "слугу народу" Культенка. Колаж: "Коментарі"

Експерт нагадав, що фігура Культенко запам'яталася в парламенті винятково завдяки скандалам скандалів. Наприклад, коли перед місцевими виборами 2020 року "слуги" вирішили відвідати прифронтові території, Культенко демонстративно розвернувся і поїхав ночувати до Святогірської Лаври Московського патріархату.

За словами Чорновола, саме на "духовному ґрунті" Культенко зійшовся з екс-заступником голови Офісу Президента Сергієм Трофімовим, якого експерт називає покровителем нардепа.

"Можливо, їх поєднала любов до московського патріархату, може — спільні плани взяти під контроль дрібний і середній бізнес в Києві, а ще ймовірно, неприховане сибаритство. "Друзі-парафіяни" московської церкви мають також загальну пристрасть до німецького автопрому — обидва нещодавно оновили свої автопарки "Мерседесами". І якщо для Трофимова це хоч якось вкладається в його попередню бізнес-історію і причетність до скандальних корупційних потоків, то для Культенка, який ще два роки до того керував двома пиріжковими у лівобережному районі столиці Позняках, а тепер вишиває в Zilli по Верховній Раді — це, мабуть, найбільше "досягнення". І єдине, чим такий "слуга" може пишатися", — написав політолог.

Тарас Чорновіл також нагадав про недавню історію за участю Культенка в незаконній вечірці в одному із ресторанів Конча-Заспи під час локдауна, про що розповідали журналісти програми "Схеми".

На думку експерта, учасники заходу, серед яких був і Культенко, не просто порушували правила карантину, але ще і розподіляли між собою ролі в управлінні київської обласним осередком "Слуг народу". Йдеться, зокрема, про передачу реального управління від обраного формальним керівником Андрія Мотовіловца фактичному — Культенку, який повинен був замінити Олександра Дубинського після введення проти останнього санкцій США і виключення з фракції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини