Головна Новини Політика Скандали «Депутати, які мають величезні статки, все повертатимуть»: РНБО про госнедри і офшори
commentss НОВИНИ Всі новини

«Депутати, які мають величезні статки, все повертатимуть»: РНБО про госнедри і офшори

Окремим питанням засідань РНБО буде ситуація навколо українських державних надр

19 лютого 2021, 22:42
Поділіться публікацією:

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данилов заявив, що рішення по офшорам і державним надр прийматимуть на майбутніх засідання РНБО.

 «Депутати, які мають величезні статки, все повертатимуть»: РНБО про госнедри і офшори

Олексій Данилов, фото - з відкритих джерел

Про це йшла мова в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Далі буде. Далі будуть офшори, власність, далі буде все, що з 90-х вкрали у українського народу — буде в українського народу. Я можу сказати, всі ці депутати, які сьогодні сидять зі статками 300 мільйонів, 400 мільйонів. Люди добрі , де ви це взяли? ви ніколи не працювали в бізнесі ", — сказав Данилов.

Як вважає секретар РНБО, на наступні засідання РНБО буде більше рішень і вони будуть "цікавіше", зокрема, майбутні рішення будуть стосуватися нардепів.

Данилов додав, що окремим питанням засідань РНБО буде ситуація навколо українських державних надр.

"І те, що стосується українських надр. Окрема взагалі ситуація, коли забрали все, що могли забрати, коли не платять ні копійки і волають, що переживають за народ. Не треба. Закінчилися ці часи", — заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, і Відомо телеведуча і медійна особистість Оксана Марченко могла потрапити під санкції разом зі своєю подругою Наталею Лавренюк через володіння нафтозаводи в Росії. Таку інформацію, посилаючись на особисті джерела в Раді національної безпеки і оборони. Підприємство, про який йде мова — Новошахтинський завод нафтопродуктів, розташований, власне, в Новошахтинську Ростовської області. За словами високопоставленого джерела, Марченко і Лавренюк є одноосібними власницями цього заводу. Акції поділені між жінками в пропорції 75 на 25



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини