Головна Новини Політика Скандали.Політика Депутата Богатова виключили з фракції "Голос" в Київраді за побиття коміка
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутата Богатова виключили з фракції "Голос" в Київраді за побиття коміка

Богатов не збирається здавати мандат

18 лютого 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Депутат Костянтин Богатов, який напав на стендапера Владислава Капицю, був виключений з фракції "Голос" в Київраді. Про це повідомляється на її офіційній сторінці в Facebook.

Депутата Богатова виключили з фракції "Голос" в Київраді за побиття коміка

Костянтин Богатов виключений з фракції за неналежну поведінку - фото: Facebook

У фракції повідомили, що дане рішення було прийнято через неналежну поведінку народного обранця. За їхніми словами, їм дуже неприємно виключати Богатова зі свого складу. Однак на сьогодні це єдине правильне рішення.

Нагадуємо, що комік Владислав Капіца опублікований на своїй сторінці в Facebook відео, на якому зафіксовано напад депутата на нього. Інцидент трапився в артцентрі "Братислава" під час виступу Владислава. Богатов вирішив, що нецензурні вирази, які використовував на сцені комік, не повинні звучати на публіці, та ще й в артцентрі, місці культури.

Повідомляється, що народний обранець відмовився добровільно здавати мандат. Таким чином, у фракції будуть чекати можливості відкликати його за рішенням громади. Депутати фракції "Голос" в Київраді зазначають, що всі вони проти насильства, що застосовується у відповідь на інші культурні переваги або художні смаки.

Колеги Богатова сподіваються, що свою репутацію депутат відновить завдяки вчинкам в майбутньому. До слова, сам Костянтин Богатов ніяк не прокоментував у своїх соціальних мережах виключення його з фракції.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про підозру в державній зраді Шарія: що буде з партією скандального блогера, а також про те, кому з політиків довіряють українці та кого з них вибрали б президентом. Названі результати опитування.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

18 лютого 2021, 23:38

киевский, чтобы дружить с головой, ее надо как минимум иметь.

Влад

18 лютого 2021, 12:45

Ну, чего же вы хотите - комики нынче в цене...Целое правительство комиков. А тут целого пид..., извиняюсь, стендпида... тьфу, стендапера отметелили.Такое украинское слово - стендапер. Он так сам себя назвал или, извиняюсь, его так посылают?

киевский

18 лютого 2021, 11:10

Мир перевернулся, наказывают не за публичную матерщину, а того кто возмущен матом в общественном месте. Эй, вы там в "Голосе", вы с головой дружите?


Новини