Головна Новини Політика внутрішня політика Кому з політиків довіряють українці і кого з них вибрали б президентом - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому з політиків довіряють українці і кого з них вибрали б президентом - опитування

За рівнем довіри на першому місці Зеленський

17 лютого 2021, 11:25 comments1090
Поділіться публікацією:

Дослідницьке агентство Info Sapiens провело опитування серед жителів України на тему довіри політикам. Таким чином вдалося з'ясувати, кому з представників влади українці довіряють найбільше, а кому не довіряють зовсім.

Кому з політиків довіряють українці і кого з них вибрали б президентом - опитування

Кому з політиків довіряють українці - фото: з відкритих джерел

Так, за результатами опитування, 34% респондентів зазначили, що довіряють Зеленському. Він займає лідируючу позицію в рейтингу. Про недовіру до президента заявили 57%. Варто зазначити, що 2% людей зовсім не знали хто це.

Друге місце в рейтингу зайняв Дмитро Разумков, який є головою Верховної Ради. На сьогодні йому довіряють 30% опитаних. Відсоток недовіри склав — 50. 10% не знав хто це.

Третє місце зайняв міський голова Києва Віталій Кличко. За довіру до нього проголосували 26%, а за недовіру -57%. З усіх опитаних 4% людей не знали цього політика.

На четвертій позиції в рейтингу опинилася Юлія Тимошенко. Їй довіряють 24%, а не довіряють — 68, і це найгірший результат з усього рейтингу. 2% респондентів відзначили, що не знають хто це.

П'яте місце зайняв Сергій Притула. На сьогодні йому довіряють 24% опитаних. Про недовіру заявив 51%. Також 13% не знали дану особу.

Відзначимо, що за результатами опитування КМІС, на початку лютого поточного року, на першому місці за рівнем довіри виявився Віталій Кличко. Зеленський же займав тоді другу позицію.

Кому з політиків довіряють українці і кого з них вибрали б президентом - опитування - фото 2 Респондентам також ставили питання, що стосується президентських виборів. Тобто, якби вибори відбулися найближчим часом, то за кого б вони віддали свої голоси.

За результатами опитування з'ясувалося, що на першому місці як і раніше знаходиться діючий президент Володимир Зеленський. На другому місці — Петро Порошенко. Третю позицію зайняв Юрій Бойко. На четвертому місці в рейтингу — Юлія Тимошенко. А на п'ятому — Ігор Смешко.

Кому з політиків довіряють українці і кого з них вибрали б президентом - опитування - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що одного з нардепів Опоблоку спіймали за інтимною перепискою з чоловіком прямо в Раді, а також про те, що у Зеленського відповіли на пропозицію закрити телеканал "Прямий".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

17 лютого 2021, 17:37

Украинцы уже никому не доверяют https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/vitrenko-sebestoimost-dobychi-gaza-gosudarstvennoy-kompaniey-2-6-grn-za-kub-m


Новини