Головна Новини Політика Скандали ДБР лиш розпочало «полювання»: Далі буде
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР лиш розпочало «полювання»: Далі буде

Сьогоднішні корупційні справи щодо ТОП-посадовців – це лише початок, - заявив очільник ДБР Олексій Сухачов

1 лютого 2023, 18:28
Поділіться публікацією:

Корупційні справи щодо ТОП-посадовцям це лише початок. Гучні реалізації Державного бюро розслідування (ДБР) є результатом системної роботи Бюро впродовж тривалого періоду, пишуть "Коментарі" за інформацією очільника відомства Олексія Сухачова.

ДБР лиш розпочало «полювання»: Далі буде

Очільник ДБР Олексій Сухачов заявив про початок гучних справ

За його словами, силовики лише розпочали інформувати суспільство про свою роботу щодо подолання корупції у вищих ешелонах влади. Сухачов каже, що збір інформації не припинявся й після початку повномасштабної агресії РФ, адже корупція є не менш небезпечним ворогом для України ніж Росія.

"Звичайно, агресія країни-терористки проти України внесла суттєві корективи і в роботу ДБР. Звісно, що на перший план для відомства вийшли злочини проти Національної безпеки та документування воєнних злочинів ВС РФ. Це, певною мірою, створило ілюзію вседозволеності у наших суб’єктів – йдеться у першу чергу про чиновників та правоохоронців – які вирішили, що "війна усе спише" — каже Сухачов.

Акцентував він увагу й на тому, що у суспільстві також вже давно і чітко сформовано запит на справедливість та нетерпимість щодо корупції серед чиновників усіх рівнів.

"Сьогодні Державне бюро розслідувань та інші правоохоронні органи провели низку заходів у межах кримінальних проваджень, де фігурують високі чини Міністерства оборони, податкової, інших міністерств та відомств", — додає Сухачов.

І каже, що в роботі слідчих та оперативників ДБР є ще багато "цікавих" матеріалів. Час, коли можна було безкарно грабувати державу та підривати її бойову готовність – минув і минув дуже давно. Якщо хтось цього досі не зрозумів – тим гірше для них.

Нагадаємо, як писали "Коментарі",  ДБР повідомило про підозру звільненому заступнику Міністра оборони у причетності до закупівель продуктів за завищеними цінами та неякісної амуніції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини