Головна Новини Політика Скандали «Давай уже зробимо і будемо рухатися, бл*»: про що в 2014 році домовлялися Медведчук і Сурков
commentss НОВИНИ Всі новини

«Давай уже зробимо і будемо рухатися, бл*»: про що в 2014 році домовлялися Медведчук і Сурков

Брати участь в обміні полоненими на Донбасі Медведчуку нібито запропонував Порошенко

25 лютого 2021, 12:01 comments8087
Поділіться публікацією:

Створення махінацій в постачанні електроенергії до окупованого Криму, а також деталі процесу обміну полоненими з бойовиками Донбасу — такі теми обговорювали глава "ОПЗЖ" Віктор Медведчук і помічник Президента РФ Владислав Сурков у 2014 році. Ексклюзивний запис телефонної розмови тих часів опублікована кореспондентами порталу "Цензор.НЕТ".

«Давай уже зробимо і будемо рухатися, бл*»: про що в 2014 році домовлялися Медведчук і Сурков

Владислав Сурков і Віктор Медведчук. Колаж: "Коментарі"

Як можна зрозуміти з бесіди, Медведчук і Сурков знаходяться "на короткій нозі" і явно часто спілкувалися раніше. У діалозі політики звертаються один до одного на "ти" і не гребують використовувати нецензурну лексику. Однією із головних обговорюваних тем стало транспортування електроенергії в окупований Крим.

Так, в бесіді нібито Медведчук згадує компанію "Інтер РАО", яка має свої потужності як на території Росії, так і в АРК. Політики обговорювали можливість проведення тендера для "замилювання очей".

"Ми цей тендер проведемо, там буде єдиний учасник, ніхто ж не заявиться... Але мені потрібні ці контракти... І ми підпишемо..." — звучить у розмові від людини, заявленої як Віктор Медведчук.

У підсумку, політики приходять до взаєморозуміння і підштовхують один одного до взаємовигідного співробітництва, мовляв "давай вже зробимо, давай вже будемо рухатися, бл*".

Друга половина бесіди присвячена обміну полоненими на території вже окупованого Донбасу в режимі "всіх на всіх". З боку Медведчука звучать переконання в тому, що в переговорний процес з ОРДЛО його намагається включити тоді новообраний президент Петро Порошенко. Сам Медведчук називає це "ще однією авантюрою".

"Запропонував наш шановний Петро Олексійович [Порошенко — ред.]... І це було підтримано Володимиром Володимировичем [ймовірно, Путіним — ред.]... Взяти участь у звільненні полонених. Мені. Тобто він готовий дати мені мандат", — каже ніби як Медведчук.

З боку начебто Суркова звучить повна підтримка подібного рішення. Одночасно з цим політики сходяться в тому, що за кількістю полонених Україна і бойовики мають значну розбіжність в цифрах. При чому в завищенні статистики по людях, які знаходяться в катівнях тюрем окупантів, звинувачують саме українську сторону.

"Просто нам приписують те, чого там немає", — підтакує на ремарку нібито Медведчука Сурков.

Розмова політиків закінчується на дуже теплій ноті, при цьому Медведчук обіцяє Суркову поклопотатися за нього перед президентом, переконавши, що "він хороший" і не варто його гнобити.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, хто підштовхнув президента Зеленського стати "на стежку війни" з Віктором Медведчуком.

Також на порталі можна відшукати інформацію, як експерт, що працює на каналах Медведчука, отримував вказівки з Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Владимир

26 лютого 2021, 10:58

Очередной мандёж. Молчали 5 лет и вдруг появились эти материалы. Да на этих укрожурнализах пробы ставить негде. Как были продажными тварями так и остались.

Астер

25 лютого 2021, 23:52

Иван Кавун, тільки справа в тому, що мертвечук як раз кацап і ніфіга не український

Сася

25 лютого 2021, 18:00

На кол бл....дей !!!!

Иван Кавун

25 лютого 2021, 17:08

Петлюра: "Гірше ніж москальські воші можуть бути тільки українські гниди".

R

25 лютого 2021, 16:11

Наволочі.


Новини