Головна Новини Політика Скандали.Політика В СБУ розповіли, як експерт з каналів Медведчука отримував вказівки з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ розповіли, як експерт з каналів Медведчука отримував вказівки з Росії

Дудкін отримував інструкції від кураторів російського Першого каналу

25 лютого 2021, 12:00 comments1271
Поділіться публікацією:

У Службі безпеки України розповіли про те, як експерт з телеканалів Медведчука Юрій Дудкін, якого затримали за державну зраду співпрацював з Росією та отримував вказівки від кураторів з Першого каналу. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

В СБУ розповіли, як експерт з каналів Медведчука отримував вказівки з Росії

Фото: скрiншот

24 лютого до Дудкину прийшли з обшуком співробітники СБУ, які повідомили, що він підозрюється в державній зраді. Співробітники служби затримали Дудкіна, мотивуючи це тим, що він був учасником підривної діяльності проти України в інтересах російських спецслужб.

В СБУ повідомили, що Дудкін створив медійну мережу за завданням кураторів з Росії, куди входили групи в соціальних мережах, канали на YouTube і блогери, яких фінансували з території РФ.

Повідомляється, що на цих ресурсах він публікував контент від людей з російського Першого каналу. Також в СБУ заявили, що виступи Дудкіна на пулі телеканалів Віктора Медведчука, які потрапили під санкції РНБО, розпалювали міжнаціональну ворожнечу.

Також в СБУ повідомили, що були проведені експертизи, які підтверджують факти діяльності Дудкіна, які шкодять національній безпеці.

Служба безпеки опублікувала аудіозапис, на якій Дудкін домовляється про роботу за гроші зі співробітницею російського Першого каналу.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=5NjNoT3rbQ0&feature=emb_logo

Довідка 2 лютого президент Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активів, серед яких були канали 112, NewsOne і Zik. Дудкін був постійним гостем цих каналів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто підштовхнув Зеленського на війну проти Медведчука.

Читайте також про контакти між Зеленським і Байденом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

25 лютого 2021, 12:45

На каналах 112, NewsOne и Zik принимали участие много разных депутатов и от власти тоже. Следуя логике, они все изменники ??????


Новини