Головна Новини Політика Скандали.Політика "Це не жарти": експерт закликав Зеленського вибачитися перед Кадировим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це не жарти": експерт закликав Зеленського вибачитися перед Кадировим

Політексперт Сергій Розенбаум впевнений, що загрози Рамзана Кадирова цілком реальні і недооцінювати противника не варто

19 липня 2020, 21:46 comments5793
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський не повинен нехтувати публічним зверненням лідера Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, який зажадав від українського гаранта вибачень за невдалий жарт над його плачем під час похорону батька. Про це заявив політичний експерт Сергій Розенбаум на своїй сторінці в Facebook.

"Це не жарти": експерт закликав Зеленського вибачитися перед Кадировим

Так, на думку політолога, президент надходить нерозумно, коли прислухається до українських націоналістів і радикалам, які переконані, що чеченський глава просто блефує.

"Прочитав звернення Рамзана Кадирова до Володимиру Зеленському. Виглядає все дуже серйозно. Справа в тому, що образа батька лідера Чечні – це не той випадок, коли ситуацію можна "спустити на гальмах", як це любить робити Зеленський. Та й Рамзан Кадиров – не той чоловік, який може пробачити тощо. Він вже не раз хотів помсти своїм кривдникам, тим більше – кривдникам своєї сім'ї. Тому Зеленський повинен розуміти, що своїми діями, а точніше бездіяльністю і увиливаниями, він ставить під загрозу не тільки себе, але і свою сім'ю. І це цілком реальна загроза", — пише Розенбаум.

Крім того, експерт додав, що похмурості всій цій історії додає ймовірна причетність самого Володимира Путіна.

"Тим більше, відданість Кадирова Путіну (а Рамзан у зверненні називає себе "солдатом") означає, що дане звернення – цілком можливо санкціоновано президентом Росії. І, цілком можливо, може бути таким собі "дипломатичним випробуванням" для Зеленського", — резюмував аналітик, додавши, що насправді від Зеленського потрібно небагато.

"Досить позначити свою чітку позицію. І чітко, а не розпливчасто, відповісти Кадирову. На питання, які, до речі, цілком логічні. В тому числі, і з приводу конфлікту на Донбасі", — підсумовує Сергій Розенбаум.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Чечеснской Республіки Рамзан Кадиров зажадав у Володимира Зеленського вибачитися в черговий раз за невдалий жарт в часи "95 кварталу", а також налагодити відносини з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини