Головна Новини Політика Скандали.Політика Білецький обізвав Арестовича фіктивним експертом і розповів, чим він насправді займається в ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Білецький обізвав Арестовича фіктивним експертом і розповів, чим він насправді займається в ОП

У пориві спору Білецький не дотримав емоцій і назвав Арестовича клоуном, який лише видає з себе великого експерта і аналітика

16 вересня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Глава Нацкорпуса Андрій Білецький вирішив не підбирати високі сентенції, висловлюючись на адресу радника Офісу президента, спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича в прямому ефірі телеканалу "Україна 24". У пориві спору Білецький не стримав емоцій і назвав Арестовича клоуном, який лише видає з себе великого експерта і аналітика, а насправді таким не є. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на ефір телеканалу "Україна 24".

Білецький обізвав Арестовича фіктивним експертом і розповів, чим він насправді займається в ОП

Андрій Білецький Фото: Апостроф

Скандал розгорівся в програмі "Ток-шоу №1". Андрій Білецький заявив, що Олексій Арестович хороший актор і лише видає з себе знатного експерта. Потім глава Нацкорпусу заявив, що вони обидва знають, що Арестович клоун і в Офісі президента взяли його на роботу не як консультанта з комунікацій, а як людину, яка зобов'язана тролити тих, на кого вкаже Банкова. Потім Білецький трохи заспокоївся і запропонував далі не переходити на особистості.

Олексій Арестович у відповіді не залишився. Він назвав Білецького вбивцею, пригадавши того, чим він насправді займався під час АТО. Ну, а далі спір переріс у справжню перепалку. Коли обидва спікера вже не реагували на прохання ведучого заспокоїтися і знизити тон, оскільки програма виходить в прямому ефірі. Коли суперечка закінчилася, то ще довгий час Білецький і Арестович обмінювалися їдкими висловлювань один про одного.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-міністр МВС Арсен Аваков вперше дав про себе знати після відставки. Він дав пораду Банковій — якомога швидше перехрестити Олексія Арестович і послати його куди подалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

16 вересня 2021, 14:51

Так радостно смотреть на пауков в банке! Если бы они не находились на содержании за налоги украинцев, это было бы полное счастье.)))

Ігор

16 вересня 2021, 13:42

В розумово-розвинутих країнах «герої», «патріоти» відсутні. Там всі просто роблять свою роботу. В тому числі: військові, поліцейські, розвідка, рятівники, тощо. Результат видно по тому, як росте добробут та прогрес та розвиток суспільства, по справах. В тоталітарних країнах комуністичного/корупційного/олігархічного поясу зла, куди входить найбільш відстала в світі Україна, для пропаганди корупціонерам потрібні продажні/підроблені «герої», «патріоти». Ці істоти, як у «Скотному дворі» Оруела, змагаються за близькість до корита, мандату депутата, посади. Як результат – занепад. От зараз Порошенко, як винагороду за виставу, просуває на депутатство різних політв’язнів. Порівняти, як у Булгакова, Швондер нав’язує для утримання професору Преображенському – Шарікова. Суспільство афроукраїнцев буде постійно утримувати цих: борців; страждальців; ветеранів; …; та нащадків. Все більше буде дітей лейтенанта Шмідта, дітей команданте Яроша, дітей в’язня Сенцова, … . Більше подібних нужденних організмів – більше занепад.


Новини