Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков дав пораду Банковій - перехрестити Арестовича і послати його куди подалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков дав пораду Банковій - перехрестити Арестовича і послати його куди подалі

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував старе відео чинного радника голови Офісу президента і спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, де той назвав АТО "курортом"

15 вересня 2021, 07:20 comments1420
Поділіться публікацією:

Після відставки з поста глави МВС знову дав про себе знати Арсен Аваков. Як інформує видання "Коментарі", екс-міністр на своїй сторінці в соцмережі Facebook розкритикував ролик радника глави Офісу президента і спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, де той дав оцінку АТО, назвавши операцію на сході України "курортом". Він звернувся до центральної влади з пропозицією "послати персонажа подалі".

Аваков дав пораду Банковій - перехрестити Арестовича і послати його куди подалі

Арсен Аваков Фото: Слово і діло

Арсен Аваков зазначив, що він не та людина, яка постійно виступає з якимись порадами, тим більше, коли їх у нього ніхто не просить, але в даному випадку не зміг стриматися і вирішив дати одну пораду владі щодо її офіційного представника Олексія Арестовича. За словами Авакова, правильним рішенням було б швидше попрощатися з цим типом, щоб не підставляти країну і президента.

Сам Аваков пояснив, що такий пост в мережі він вирішив опублікувати після того, як його товариш надіслав йому відео, яке Арестович записав ще в 2017 році. Тоді він не був офіційним представником влади і виступав в ролі військового експерта, оглядача. Чому екс-міністр вирішив саме зараз згадати про відеоролик, який опублікований майже 5 років тому — невідомо.

Також в своєму пості Аваков згадав про скандальну ідею Арестовича з перейменуванням України в "Русь-Україну". Арсен Аваков вважає, що, коли Арестович робить такі і подібні заяви, то цим він підставляє президента України. Цікаво, що із закликом обірвати будь-які зв'язки він до самого президента Зеленському не звернувся.

Не обійшлося і без гучних епітетів. Аваков назвав Арестовича "самозакоханим пустоцвітом" і "мерзотником".

Читайте на порталі "Коментарі" — Давид Арахамія в прямому ефірі натякнув, що Аваков вирішив помститися правлячої партії "Слуга народу" за те, що втратив посаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини