Головна Новини Політика Скандали "Багато шуму з Свинарчуків": суд зобов'язав Bihus.Info вибачитися перед Гладковським-молодшим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Багато шуму з Свинарчуків": суд зобов'язав Bihus.Info вибачитися перед Гладковським-молодшим

Подільський суд Києва задовольнив позов Ігоря Гладковського про захист честі і гідності проти журналістів Bihus.Info через торішнього розслідування про масштабну корупцію в оборонпроме

8 липня 2020, 22:56 comments6134
Поділіться публікацією:

Подільський райсуд Києва повністю задовольнив позов Ігоря Гладковського, сина екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, про захист честі і гідності, які були порушені у передачі Bihus.Infо, де його звинуватили в участі у масштабної корупційної схеми. Про це повідомляє видання "Громадське".

"Багато шуму з Свинарчуків": суд зобов'язав Bihus.Info вибачитися перед Гладковським-молодшим

Нагадаємо, в лютому 2019 року журналісти з проектом Bihus.Infо опублікували масштабне розслідування розкрадання в оборонному комплексі України. За оцінкою розслідувачів, сума, яку заробили на схемі розкрадачі — не менше 250 мільйонів гривень.

Як стверджують журналісти, схемою причетний Ігор Гладковський, син заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського. Олег Гладковський, в свою чергу, є близьким другом п'ятого президента і нардепа Петра Порошенка.

Згідно з рішенням суду, ці дані є:

- недостовірними,

- що порушують особисті немайнові права Ігоря Гладковського;

- підлягають спростуванню.

"Від себе хочу зазначити, що дана справа розглядалася в суді майже півтора року, зокрема, через позицію відповідачів, які неодноразово не з'являлися до суду, чим змушували суд переносити і відкладати розгляд цієї справи", — розповів адвокат Гладковського Руслан Волинець.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кримінальну справу проти п'ятого президента Петра Порошенка за підозрою в незаконному продажі заводу "Кузня на Рибальському", закрито.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини