Головна Новини Політика Скандали Аваков розповів про те, хто в Україні боїться Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів про те, хто в Україні боїться Медведчука

Аваков назвав таких політиків "тимчасовими правителями"

2 березня 2021, 08:30 comments11484
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував публікацію запису телефонної розмови нардепа Віктора Медведчука і помічника президента Росії Владислава Суркова, а також розповів, хто в Україні боїться Медведчука. Про це глава МВС повідомив в інтерв'ю на каналі "1+1".

Аваков розповів про те, хто в Україні боїться Медведчука

Фото: скрiншот

За його словами, опублікована розмова Владислава Суркова і Віктора Медведчука є не останньою і сказав, що будуть ще зливи подібного роду.

Він зазначив, що розмова відбувалася в грудні 2014 року, коли в Україні була важка ситуація і заявив, що Медведчук робив усе це для того, щоб повернутися у владу.

Глава МВС заявив, що в Україні є політики, які побоюються Медведчука і назвав їх тимчасовими правителями, а також нагадав, що Віктор Медведчук є кумом президента Росії Володимира Путіна, з яким вони дружать сім'ями і знаходяться в постійній комунікації.

Плівки з телефонною розмовою Віктора Медведчука і Владислава Суркова були опубліковані 25 лютого. На них вони обговорюють поставки електроенергії в окупований Крим і обмін полоненими на Донбасі.

Людина з голосом Медведчука, говорить людині, схожому на Владислава Суркова, що президент України Петро Порошенко запропонував йому взяти участь в обміні полоненими, що схвалив президент Росії Володимир Путін.

Владислава Суркова називають архітектором війни на Донбасі і автором плану "Новоросія", який передбачає розвал України. Він був звільнений з поста помічника президента РФ після нормандських переговорів в грудні 2019 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто може стати новим главою офісу президента України.

Читайте також про підготовку силового сценарію звільнення Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини