Головна Новини Політика Скандали.Політика Арахамія зізнався, чи дзвонив Зеленський перед виключенням Лероса з фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія зізнався, чи дзвонив Зеленський перед виключенням Лероса з фракції

У "Слуги народу" розповіли, чому Лерос залишив фракцію

2 вересня 2020, 12:04
Поділіться публікацією:

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заперечив, що президент Володимир Зеленський дзвонив і вимагав виключення з фракції народного депутата Гео Лероса. Про це нардеп розповів "РБК Україна".

Арахамія зізнався, чи дзвонив Зеленський перед виключенням Лероса з фракції

Як заявив Арахамія, у Лероса був конфлікт з очільником Офісу президента Андрієм Єрмаком, до якого "фракція ставилася абсолютно нейтрально". Крім того, глава фракції запевнив, що у заяви "вигнанця" останні пів року команда не втручалася. Також нардеп зауважив, що вже пів року статистика голосувань Лероса – 15% від голосувань фракції.

"Коли ти знаходишся в партії президента і починаєш вже чіпати президента, кажеш, що президент не подобається, критикуєш його програму та дії, то це нормальний процес, піти до іншої партії, коли комусь не подобається тут знаходитися — у партії президента", — розповів Арахамія.

Парламентар додав, що Лерос був списочником, і якби він самостійно написав заяву, то втратив би мандат. При цьому Арахамія заявив, що нібито заяви Лерос пише не самостійно

Нагадаємо, Лерос прокоментував своє виключення з фракції. При цьому він не став підбирати слів і назвав своїх опонентів "покидьками".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини