Головна Новини Політика рада Звіт американцям тільки «прикриття». У ВР розповіли, чому насправді відмінили засідання
commentss НОВИНИ Всі новини

Звіт американцям тільки «прикриття». У ВР розповіли, чому насправді відмінили засідання

Верховна Рада відмінила засідання і не збиратиметься для вирішення нагальних питань протягом місяця. Як повідомив нардеп Ярослав Железняк, насправді, депутати скасували роботу не через необхідність поїхати на фронт

5 березня 2024, 14:42 comments1605
Поділіться публікацією:

Верховна Рада скасувала проведення засідань 6, 7 і 8 березня. Таким чином, як відзначив у Телеграмі Ярослав Железняк, парламент не засідатиме майже місяць.

Звіт американцям тільки «прикриття». У ВР розповіли, чому насправді відмінили засідання

Ярослав Железняк

При цьому нардеп відзначив, що цього тижня нардепи мали розглянути дійсно важливі для країни питання. Зокрема, за його словами, 4 березня на засіданні погоджувальної ради були присутні чотири міністри. Вони звернулися до парламентарів із проханням не відкладати їх законопроєкти і швидко провести їх через голосування у Раді.

"Сьогодні коаліція скасовує 3 дні голосування. Фактично Рада не буде засідати місяць",
— підкресли Железняк.

За його словами, офіційною причиною скасування засідань Верховної Ради є необхідність підготовки комплексного звіту для сенату США. Проте, додає Железняк, насправді засідання відмінили через бунт опозиції. За його інформацією, представники опозиції пригрозили більшості загальмувати розгляд у Верховній Раді будь-яких питань до тих пір, поки її представники не будуть отримувати дозволи на здійснення закордонних поїздок та відряджень.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Ірина Геращенко повідомила, що депутатська більшість скасувала найближчі засідання Верховної Ради, до народні депутати зібралися їхати на фронт, щоби в тому числі підготувати для американців звіт по оборонних рубежах. За її словами, формуються три групи по десять чоловік у кожній, які мають поїхати на фронт.

При цьому, в опозиції не визнають, що таким способом депутати від більшості просто хочуть уникнути неприємностей під час розгляду тих чи інших питань. Зокрема, Геращенко у Фейсбуці підкреслила, що вона ще не бачила таких керівників ВР, які не здатні організувати роботу парламенту.

"Це злочин в період воєнного стану. Висловлюю рішучий протест і обурення цими діями, які руйнують парламентаризм"
, — заявила Геращенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 березня 2024, 15:09

Майдан 95! Корумпованих жадібних юдейців. Чим більше звужується можливості країни тим менше в них можливості красти. А вони ж на всі посади своїх розставили пожиттєві стипендії кошерним призначили. Розпил Росії на репарації не вийшов з Польщі теж не вийшло скоро південні регіони втратять. Програли тому що крали брехали перекладали відповідальність на інших і не хотіли змінюватись! Гнили дерево не дасть плодів!


Новини