Головна Новини Політика рада Нардепи скасували засідання ВР і терміново їдуть на фронт. Яка мета
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи скасували засідання ВР і терміново їдуть на фронт. Яка мета

Народні депутати від партії «Слуга народу» терміново їдуть на фронт фотографувати оборонні рубежі для звіту американцям, про це у Фейсбуці заявила нардеп Ірина Геращенко, передає портал «Коментарі»

5 березня 2024, 13:08 comments9191
Поділіться публікацією:

Як повідомила Ірина Геращенко, відмінено засідання Верховної Ради, на якому мали б вирішити питання московської церкви і розбудови фортифікаційних споруд, а все тому, що депутати від більшості "будуть імітувати бурхливу діяльність для наших партнерів".

Нардепи скасували засідання ВР і терміново їдуть на фронт. Яка мета

Депутати поїдуть провіряти оборонні рубежі

Геращенко заявила, що зараз депутати від "Слуги народу" начебто формують три групи по 10 депутатів, які мають поїхати на позиції військових, щоби зробити для партнерів звіт по фортифікаціям.

Народний депутат надала інформацію із чату фракції "Слуга народу". В ньому вказано, що виникла термінова потреба зробити комплексний звіт для Сенату США по поїздці депутатів на позиції військових, у звʼязку з чим зараз формуються групи.

При цьому вказано, що в групі із 10 депутатів один точно повинен володіти англійською мовою. Виїжджати депутати планують 6 березня, саме тому засідання з 6 по 8 березня переносяться.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що західні ЗМІ стверджують, що у України катастрофічна ситуація із оборонними рубежами. На думку журналістів, які посилаються на американських військових, саме через це ЗСУ після Авдіївки почали втрачати території. Кажуть, що влада не підготувала оборонні рубежі, бо в минулому році думала виключно про контрнаступу.

Плачевну ситуацію із оборонними рубежами підтвердив також і журналіст Юрій Бутусов. За його словами, подекуди вони навіть не будувалися. Разом з тим, військові відзначають, що насправді не все так погано. Вони говорять, що оборонні рубежі – це не суцільна стіна, як у "Грі престолів", таку споруду вибудувати просто нереально.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пророк

6 березня 2024, 23:02

Я бачу, що тут займається коментуванням, - якщо коротко, - то купка ідіотів (два ідіота) і т. п. тощо.

Пророк

6 березня 2024, 22:58

Партия 5.10,

Партия 5.10

6 березня 2024, 12:01

Всех этих депутат - фашистов, предателей и сволочей там надо на фронте и уничтожить, особенно эту суку Ирину Херащенко и ту жирную свинью Стефанчука ! Убей депутану - спаси страну !

Правдоруб

5 березня 2024, 22:04

сказочный цирк!!! а потом соберутся как всегда на выходных после двенадцати ночи и будут творить свой черный шабаш, клоунофашисты какими были и остались. Надеюсь этих слуг снесут вслед за русским-кораблем.


Новини