Головна Новини Політика рада Заява Тимошенко викликала сміх депутатів у Раді: що сказала нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Заява Тимошенко викликала сміх депутатів у Раді: що сказала нардеп

Лідер "Батьківщини" вважає законопроєкт про деолігархізацію спробою легалізувати представників олігархії в країні

1 липня 2021, 18:37 comments2791
Поділіться публікацією:

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко зробила заяву в залі парламенту, що її важко назвати людиною, яка підтримує олігархів. Під час промови народної обраниці її колеги вибухнули сміхом, пише "Українська правда".

Заява Тимошенко викликала сміх депутатів у Раді: що сказала нардеп

Юлія Тимошенко - фото з відкритих джерел

Тимошенко виступала в межах розгляду президентського проєкту закону №5599 про боротьбу з олігархами в Україні.

"Чесно кажучи, мене важко звинуватити в тому, що я десь там за олігархів. Я єдиний політик, якого...", — заявила вона, перервавши промову через те, що депутати почали сміятися й аплодувати.

"Я рада, що вам це подобається. Я дуже рада, що ви зараз так це зустрічаєте, але я хочу вам сказати, що я — єдиний політик, якого саме олігархи кидали до в'язниці", — продовжила Тимошенко.

Сам проєкт закону нардеп назвала "трешем", а також спробою легалізувати представників олігархії в країні. Крім того, політик висловилася і про покарання для олігархів, назвавши їх смішними.

Зауважимо, що Верховна Рада в першому читанні все ж прийняла законопроєкт про олігархів. За думку депутатки і глави партії "Голос" Кіри Рудик, їхня політсила не раз акцентувала увагу на тому, що президенту вже зараз вистачає ресурсів для боротьби з олігархами. Нардеп каже, що не вистачає тільки політичної волі. Нинішній же "закон про олігархів" протистояти цьому явищу не зможе.

Співголова партії "Опозиційна платформа — За життя" (ОПЗЖ) Юрій Бойко вважає, що існуючий законопроєкт про олігархів є суто іміджевим, зробленим для додаткового піару влади. Саме тому, каже політик, ОПЗЖ підтримувати цього не буде.

На питання про те, чи є в Україні олігархи, Бойко відповів ствердно. При цьому він вважає, що подібний "статус" людині повинні "привласнювати" в суді, а не після засідання РНБО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини