Головна Новини Політика рада Закон про столицю: у "Слузі народу" розповіли, що буде із законопроєктом
commentss НОВИНИ Всі новини

Закон про столицю: у "Слузі народу" розповіли, що буде із законопроєктом

Леся Забуранна звинуватила опозицію у тому, що закон про столицю досі не прийнятий

18 січня 2022, 21:33
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Леся Забуранна під час виступу на заході "Великий звіт столичних депутатів" розповіла про те, що буде із законом про столицю України, передають кореспонденти порталу "Коментарі".

Закон про столицю: у "Слузі народу" розповіли, що буде із законопроєктом

Закон про столицю досі не прийняли (фото з відкритих джерел)

Депутатка від політичної сили  "Слуга народу", відповідаючи на запитання про те, коли киянам приблизно очікувати на прийняття цього важливого законопроєкту, заявила, що його відклали через політичні баталії. Але вона, ще сподівається, що наступного пленарного тижня він з'явиться у порядку денному.

"Річ у тому, що дійсно, однозначно ми налаштовані на прийнятті даного законопроєкту і хочу відзвітувати, що він стояв у порядку денному. На жаль, скажімо так, політичні баталії точаться не лише на рівні Києва, а в тому числі й у Верховній Раді України, інколи певні популістські кроки збоку опозиції заважають, скажімо так, політичному  і динамічному, ефективному прийняттю законопроєктів і вирішенню питань. І тому це питання не було розглянуто в першу чергу через порушення знову ж таки, в певній мірі, часу на розгляд важливих питань. Я переконана.. В нас на наступному тижні буде пленарний тиждень, я переконана, що це питання буде стояти в порядку денному. І я, користуючись нагодою, закликаю усі свідомі фракції в незалежності від політичних приналежностей, все ж таки голосувати. Ви вірно зазначили, "підтримати зростання ролі самоврядування в управлінні містом".- заявила народний депутат.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "слуги" не зібрали голосів на закон про столицю навіть у своїй фракції.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини