Головна Новини Політика рада Його не почули: Разумков прокоментував вихід Сохи з фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

Його не почули: Разумков прокоментував вихід Сохи з фракції

Керівник МФО "Розумна політика" Разумков пояснив, чому нардеп вийшов з фракції "Слуга народу"

30 листопада 2021, 11:38
Поділіться публікацією:

Його не почули: Разумков прокоментував вихід Сохи з фракції

Дмитрo Разумков, фото Facebook

Колишній спікер Верховної Ради, політик та народний депутат й керівник МФО "Розумна політика" Дмитро Разумков прокоментував для кореспондента порталу "Коментарі" ситуацію з виходом депутата Романа Васильовича Сохи з фракції "Слуга народу". Про свій вихід з фракції депутат оголосив з трибуни парламенту.

На думку Разумкова, Роман Соха — людина сталих поглядів й не змінює їх.

"Він займав позицію щодо кадрових призначень, які не відповідають тій ціннісній рамці, з якою ми йшли на вибори, давно. Він говорив про це публічно, він звертався до президента через Фейсбук і листами. Однак його не почули. Він вийшов з фракції, висловивши свою незгоду з тим, що відбувається, з тим наскільки ті принципи, з якими ми йшли на вибори в 2019 році, відрізняються від того, що є насправді. Фактично, це зрада обіцянок", — наголосив Разумков.

Щодо того, чи ще буде виходити хтось із фракції, екс-спікер наголосив, що прізвищ не знає, однак показник незгодних з політикою партії буде збільшуватися. Наразі до МФО входить дев'ять мажоритарників. Вихід з фракції мажоритарників немає ніяких наслідків відповідно до закону. А от якщо списочник виходить, то тоді його можуть позбавити мандата, додав нардеп. Нагадаємо, що Роман Соха увійшов до складу МФО "Розумна політика".

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти вважають, що Разумков "утопить" інших політиків і вийде із Зеленським у другий тур. Зростання популярності колишнього спікера Верховної Ради може допомогти Зеленському перемогти у другому турі президентських виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини