Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: Разумков «утопить» інших політиків і вийде із Зеленським у другий тур
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Разумков «утопить» інших політиків і вийде із Зеленським у другий тур

Зростання популярності колишнього спікера Верховної Ради може допомогти Зеленському перемогти у другому турі президентських виборів

25 листопада 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Свіжа соціологія Центру Разумкова підтверджує висновок, що Дмитро Разумков не є електоральним кілером Володимира Зеленського. Хто б хто що не казав. Попри розрахунки багатьох політиків, що руками Разумкова вони "потоплять" Зеленського і розчистять собі дорогу. Марні такі надії. Разумков швидше "втопить" інших політиків і вийде із Зеленським у другий тур. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політичний експерт Михайло Бесараб.

Експерт: Разумков «утопить» інших політиків і вийде із Зеленським у другий тур

Зеленський та Разумков. Фото: Фокус

"Як вам така перспектива? А вона цілком реальна. Думаю, що це задовольняє далеко не всіх українців. Особливо розумну та патріотичну частину нашого суспільства. Зростання рейтингу Разумкова в п'ять-вісім разів між уявним першим і другим туром говорить про те, що дорогою до політичного олімпу він здатний електорально "обкрадати" багатьох політиків, і лише частково самого Зеленського", – зазначив Бесараб.

Він додає, що такий висновок грунтується на аналізі даних не тільки цього дослідження. А ось Зеленський та Порошенко між першим та другим туром можуть збільшити рівень своєї підтримки всього максимум у 2-3 рази. Є про що задуматися. Якщо подивитися двовимірний аналіз та електоральні перетікання, то підстав для роздумів буде ще більше.

"Отже, якщо у провідних опозиційних штабах зараз сидять і мудрують про складні комбінації, то дивіться – не намудріть. Щоб нам не довелося на наступних виборах обирати між Зеленським та Разумковим. Звичайно, якщо до тих виборів не станеться чогось дуже непередбачуваного. Тому що зараз можливо, що завгодно", – резюмував експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков нагадав про головну обіцянку Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини