Головна Новини Політика рада Як виглядає новий особняк колишнього "кварталівця" Юзіка (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає новий особняк колишнього "кварталівця" Юзіка (ВІДЕО)

Юзік побудував двоповерховий будинок під Києвом

21 липня 2021, 22:08 comments2620
Поділіться публікацією:








У народного депутата від "Слуги народу" і колишнього актора "Кварталу 95" Юрія Корявченкова зі сценічним псевдонімом "Юзік" з'явився розкішний двоповерховий особняк під Києвом. Про це повідомляють журналісти програми "Викриття".

Як виглядає новий особняк колишнього "кварталівця" Юзіка (ВІДЕО)

Юрій Корявченков (фото з відкритих джерел)

Цікаво, що в декларації вже тепер політика будинок площею 260 квадратних метрів вказаний як садовий будинок. Журналісти програми на власні очі побачили "садовий будинок" і заявляють, що це — справжній розкішний особняк.

Новий розкішний будинок депутат і колишній гуморист побудував у селі Проців, що недалеко від Борисполя. Відомо, що сьогодні він живе в своїй квартирі на столичних Осокорках, але, за інформацією журналістів, скоро святкуватиме новосілля в новому будинку.

Розкішний особняк побудований на земельній ділянці розміром 18 соток. На вигляд будинок майже добудований, залишається провести деякі ремонтні роботи зовні і всередині.

У своїй декларації Юрій Корявченков зазначив, що цей будинок зареєстрований на його дружину Тетяну. На політика записана столична трикімнатна квартира площею 104 квадратних метра.

На ринку нерухомості такі будинки, які знаходяться в селі біля Борисполя, коштують приблизно 400 тисяч доларів.

Біля заміського маєтку Юзика вже навіть відремонтували дорогу. А сам будинок оточений густими соснами.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що голову партії "Слуга народу" помітили на Мальдівах. Давид Арахамія зупинився в одному з найдорожчих готелів Amary Havodes на острові Тінадхоо.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини