Головна Новини Політика рада Як Гончаренко відреагував на репліку про його майбутнє президенство
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Гончаренко відреагував на репліку про його майбутнє президенство

Олексій Гончаренко розповів чи підтримала його дружина

8 жовтня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

У блозі колишнього спікера Ірини Геращенко теперішній кандидат на цю посаду Олексій Гончаренко розповів, як відреагувала його дружина на новину про те, що кандидатуру чоловіка висунули на пост спікера Верховної Ради.

Як Гончаренко відреагував на репліку про його майбутнє президенство

Народний депутат Олексій Гончаренко, фото з відкритих джерел

"Я подзвонив дружині й повідомив, що я вже кандидат. Вона каже: "Ну нарешті, дочекалися". Скажу, що навіть відчувати себе кандидатом — це дуже приємно", — зазначив нардеп.

На репліку Геращенко про те, що Гончаренко, може стати наступним президентом, кандидат на посаду голови парламенту здивувався й додав, що це тільки початок.

"О, отак от друзі, я думаю, що це тільки початок", — сказав нардеп.

Олексій Гончаренко наголосив, що у фракції "Європейська солідарність" покажуть як треба насправді любити свою державу й працювати для неї.

Під час виступу з трибуни Олексій Гончаренко наголосив, що Рада має стати справді Верховною, адже в нас парламентсько-президентська республіка. Політик зазначив, що кожен має займатися своєю справою: президент — зовнішньою політикою, Верховна Рада — добробутом населення. 

"Моя програма дуже проста — зробити парламент знову важливим. Перетворемо офісо-президентську республіку на парламентсько-президентську. Ми вивчимо ще мови, щоб кожному в світі донести позицію України і захистити її", — зазначив Олексій Гончаренко.

Як повідомляв портал "Коментарі", Олексій Гончаренко відповідав на запитання депутатів, що він буде робити на посаді та яке його ставлення до президента. Ірина Геращенко запитала, що він зробить з кріслом президента, коли його оберуть. Нардеп додала, що Гончаренку слід запросити главу держави на свою передачу "Гончаренко рулить".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини