Головна Новини Політика рада Верховна Рада скоро буде працювати без Разумкова, - нардеп Гончаренко
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада скоро буде працювати без Разумкова, - нардеп Гончаренко

Олексій Гончаренко розповів про кадрові зміни в парламенті

24 вересня 2021, 12:25 comments1258
Поділіться публікацією:

Верховна Рада скоро буде працювати без Разумкова, - нардеп Гончаренко

Разумкова хочуть відправити у відставку, фото з відкритих джерел

Кореспондентка порталу "Коментарі" поспілкувалася з народним депутатом Олексієм Гончаренко. Нардеп поділився своїми здогадками стосовно нової кандидатури на посаду Голови Верховної Ради (ВР) України.

Олексій Гончаренко переконаний, що посада Голови ВР найближчим часом стане вакантною. На запитання "Чи будете голосувати за рішення про відставку Дмитра Разумкова?" нардеп відповів, що він не буде за це голосувати.

"Думаю, що Верховна Рада скоро буде працювати без Дмитра Разумкова. Я особисто не буду підтримувати таку пропозицію (про відставку Разумкова) на голосуванні. Думаю, що й наша фракція не буде її підтримувати. Однак фракція визначається безпосередньо перед розглядом. Ми ще не оговорювали це питання, тому за всю фракцію не можу говорити", — зазначив Гончаренко.

Однак депутат розповів, що не має жодних сумнівів стосовно того, що на посаду Голови парламенту призначать першого заступника Голови ВР Руслана Стефанчука.

"Очевидно, що він кращий спікер для Зеленського, ніж Разумков, який сильно дивився в регламент, намагався бути в білих рукавицях. Він (Зеленський) буде прибирати Разумкова. В мене вже немає жодних сумнівів. Думаю, що це відбудеться на наступному пленарному тижні. І вже очевидний новий кандидат – Стефанчук. Вчора він здав екзамен на спікерство і відпрацював на 1000%", — наголосив нардеп.

Як повідомляв портал "Коментарі", Разумков виступає проти законопроектів Банкової. Експерт Українського інституту політики Валентин Гайдай наголосив, що це дивний збіг обставин, що Разумков захворів і перебуває на "удаленці" в той момент, коли Офіс президента усіма силами просуває через Раду контраверсійні законопроекти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини