Головна Новини Політика рада Верховна Рада скасувала пленарні засідання через карантин у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада скасувала пленарні засідання через карантин у Києві

"За" проголосували 298 парламентарів

19 березня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Верховна Рада скасувала чергові пленарні засідання з 29 березня по 2 квітня через посилення карантину в Києві. Народні депутати підтримали відповідний проект постанови 19 березня, про це стало відомо на засіданні парламенту.

Верховна Рада скасувала пленарні засідання через карантин у Києві

Верховна Рада України - фото з відкритих джерел

"За" проголосували 298 парламентаріїв. Зазначимо, що цей тиждень мав бути пленарним.

"Тиждень з 29 березня по 2 квітня — робота в комітетах, комісіях, депутатських фракціях (депутатських групах)", — йдеться в тексті документа.

Вчора заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук зазначила, що під час 3-тижневої перерви "позачергові пленарні засідання ВР можуть і будуть проводитися".

Нагадаємо, що 18 березня влада Києва прийняла рішення посилити карантин в столиці з 20 березня по 9 квітня включно через ситуацію з коронавірусом, оскільки в місті спостерігається погіршення епідеміологічної ситуації. Про це заявив мер міста Віталій Кличко. Таким чином, жорсткі обмеження в Києві почнуть діяти з 00:00 20 березня (в ніч з п'ятниці на суботу).

За словами мера Києва, в столиці за минулу добу було зафіксовано понад 1000 інфікованих коронавірусом громадян. За 24 години потрапили до лікарень майже 200 осіб. Більш того, на сьогодні заповнюваність ліжок в лікарнях міста становить понад 70%.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Денис Шмигаль заявив, що в Україні може не знадобитися введення локдауну на загальнонаціональному рівні, але для цього необхідно зараз обмежити соціальні контакти серед населення. Також прем'єр додав, що якщо більшість областей України виявиться в "червоній" зоні карантину, то локдаун буде введений у всій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини