Головна Новини Політика кабмін "Він може не знадобитися, але потрібно обмежити контакти": Шмигаль про можливий локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він може не знадобитися, але потрібно обмежити контакти": Шмигаль про можливий локдаун

За словами прем'єра, більшість областей України можуть виявитися в "червоній" зоні карантину

17 березня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні може не знадобитися введення локдауну на загальнонаціональному рівні, але для цього необхідно обмежити соціальні контакти серед населення. Про це Шмигаль заявив під час засідання уряду 17 березня.

"Він може не знадобитися, але потрібно обмежити контакти": Шмигаль про можливий локдаун

Денис Шмигаль - фото з відкритих джерел

"Чи буде локдаун у всій країні — це залежить тільки від нас із вами. Якщо ми всі будемо ретельно дотримуватися протиепідемічних заходів, якщо зменшимо соціальні контакти, то локдаун буде не потрібен", — підкреслив Шмигаль.

Також прем'єр додав, що якщо більшість областей України виявляться у "червоній" зоні карантину, то локдаун буде введений у всій країні. При цьому він зазначив, що якщо "червоний" рівень буде введений у більшості областей, то уряд буде змушений посилити карантинні заходи на всій території України.

Нагадаємо, що раніше нардеп від "Слуги народу" Михайло Радуцький заявив, що нині "червоні" зони адаптивного карантину в Україні дають надію, що вся країна не закриється на жорсткий локдаун. Зокрема, у Закарпатській області вже знижується відсоток госпіталізованих із Covid-19. За його словами, поки не вакцинують 60% українців, загроза локдауну у країні буде постійною.

Як раніше повідомляли "Коментарі", станом на 17 березня у "помаранчеву" зону адаптивного карантину входять 16 областей і Київ. Учора в "помаранчевій" зоні знаходилося 10 регіонів, а позавчора — 11. Нині в "помаранчевій" зоні опинилися Київ, Вінницька, Волинська, Донецька, Запорізька, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Херсонська , Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини