Головна Новини Політика рада Верховна Рада розглядає закон про легалізацію марихуани в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада розглядає закон про легалізацію марихуани в Україні

Медичний канабіс використовують як знеболювальний та заспокійливий препарат у багатьох розвинених країнах

4 січня 2021, 20:30 comments2578
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді було зареєстровано законопроєкт №4553, який передбачає зміни в законодавстві щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науково-технічній діяльності та промисловості. Таку інформацію надав 24 канал.

Верховна Рада розглядає закон про легалізацію марихуани в Україні

Легалізація марихуани в Україні - які кроки вже зробила Верховна Рада. Фото: nv.ua

Варто зазначити, що велика частина народних депутатів вважає, що в Україні необхідно легалізувати марихуану в лікарських цілях.

Нагадаємо, що згідно з всеукраїнським опитуванням, легалізацію медичного канабісу підтримали 64,88% респондентів, проти — 29,53%.

Тож ще в листопаді нардепи пішли назустріч побажанням українцям і створили робочу групу, яка буде займатися розглядом проблеми на парламентському рівні.

Зазначимо, що медичний канабіс легалізований в багатьох розвинених країнах. Його використовують як знеболювальний та заспокійливий препарат. Лікарі приписують медичну коноплю онкохворим, людям, які страждають на епілепсію, особам, які мають схильність до депресії та тривоги, пацієнтам з низкою серйозних захворювань, а також військовим з посттравматичним синдромом.

Натомість придбати та використовувати медичний канабіс можна тільки за рецептом від лікаря. 

Також повідомляємо, що у Колумбії хочуть легалізувати продаж кокаїну. Влада хоче вивести тіньовий ринок наркотиків в легальну площину і взяти торгівлю під свій контроль. В країні пропонують законно продавати кокаїн під виглядом знеболювального засобу.

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що комісія ООН з наркотичних засобів вирішила виключити канабіс з листа небезпечних речовин. До такого рішення представники Комісії прийшли після розгляду рекомендацій ВООЗ щодо рекласифікації "травички" та його прекурсорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

5 січня 2021, 01:11

СEKС Знакoмcтвa! Одинокие и Замужниe очень хoтят ceкca, все бесплатно и анонимно. Здесь дают в попу и берут в рот, можешь убедиться сам---- http://bit.do/miase

Бегемот

4 січня 2021, 20:53

Каннабис вызывает необратимые психические нарушения.


Новини