Головна Новини Політика рада У Раді зробили перший крок до легалізації марихуани
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді зробили перший крок до легалізації марихуани

Про створення робочої групи у Верховній Раді повідомив Давид Арахамія

10 листопада 2020, 12:10 comments1175
Поділіться публікацією:

Одним з нагальних питань, яке, на думку влади, хвилює українців, є питання про легалізацію медичного канабісу. Важливість питання підкреслюється тим, що воно увійшло у всеукраїнський президентське опитування громадян. Нагадаємо, що за попередніми підрахунками результатів всеукраїнського опитування, легалізації медичного канабісу підтримали 64,88% респондентів, проти — 29,53%.

У Раді зробили перший крок до легалізації марихуани

У зв'язку з тим, що більшість українців вважають за необхідне узаконити оборот марихуани, депутати пішли назустріч побажанням і створили робочу групу, яка буде займатися розглядом проблеми на парламентському рівні. Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія

"Там є два принципові підходи. Це: дозволити імпорт вже готових препаратів і подивитися, як це працює і допомагає онкохворим, а потім вже робити імпортозаміщення", — сказав Арахамія.

Як повідомляв портал "Коментарі", в США на тлі виборів президента відбувся "конопляний бум". Більшість жителів Нью-Джерсі та Арізони хочуть зробити рекреаційну марихуану законною. У Нью-Джерсі повинні прийняти закон, в якому детально опишуть, як штат буде реалізовувати нову політику. У Південній Дакоті виборці проголосували за легалізацію лише її медичного використання, а в Міссісіпі створили повноцінну медичну програму для боротьби з виснажливими станами за допомогою марихуани. Результати голосування в Монтані поки не підтверджені офіційно. Одинадцять інших штатів і округ Колумбія вже дозволили легальне вживання рекреаційної марихуани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини