Головна Новини Політика рада Верховна Рада достроково позбавила повноважень нардепа: про кого йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада достроково позбавила повноважень нардепа: про кого йдеться

Рада достроково позбавила повноважень нардепа Льовочкіну, яка обиралася від "ОПЗЖ"

1 грудня 2022, 17:40 comments4802
Поділіться публікацією:

Верховна Рада достроково позбавила повноважень народного депутата Юлію Льовочкіну, яку було обрано до парламенту від "ОПЗЖ". Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Telegram нардепа партії "Голос" Ярослава Железняка.

Верховна Рада достроково позбавила повноважень нардепа: про кого йдеться

Верховна Рада. Фото: із відкритих джерел

За позбавлення Льовочкіну депутатських повноважень проголосували 285 парламентарів. Загалом на момент голосування у залі були присутні 417 нардепів.

Варто зазначити, що Юлія Льовочкіна закінчила КНУ ім.Т.Г.Шевченка за спеціальністю "правознавство" та економічний факультет Університету Манітоби (Канада). Колишнє прізвище – Новікова.

Обиралася до українського парламенту від Партії регіонів. А в січні 2015 року стала першим заступником голови української делегації в ПАРЄ, членом моніторингового комітету ПАРЄ, членом Бюро групи соціалістів у ПАРЄ.

1 грудня 2013 року Льовочкіна вийшла з Партії регіонів, а 8 квітня 2014 року – з її фракції.

Також вона була депутатом від "Опоблоку", а у 2019 році була обрана нардепом від партії "Опозиційна платформа – За життя!". За даними руху "Чесно" Льовочкіна жодного разу не виступала у ВРУ 9, як і її брат Сергій Льовочкін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Юлія Льовочкіна пояснила свою позицію, чому вирішила відмовитися від депутатського мандата.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна вступила у військову зиму. У Білому домі прогнозують продовження ракетних ударів по нашій країні з боку РФ, а також, що фронт не буде "заморожений". Чи згодні з такою оцінкою? Чого в найближчому майбутньому чекати на власне фронті, а також на зовнішньополітичній арені в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини