Головна Новини Політика рада В Україні планують запровадити обов'язковий техогляд транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні планують запровадити обов'язковий техогляд транспорту

Обов'язковий технічний огляд - одна з основних вимог, яка прописана в документах щодо євроінтеграції

26 січня 2021, 20:40 comments1252
Поділіться публікацією:

Влада України планує запровадити обов'язковий технічний огляд транспортних засобів вже з 2022 року. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв'ю ресурсу РБК.

В Україні планують запровадити обов'язковий техогляд транспорту

Обов'язковий техогляд в Україні буде введений з 2022 року. Фото: autonews.ua

Обов'язковий техогляд вводитимуть поступово. Розпочати можуть з переобладнаних автомобілів, які ввозяться на територію України з-за кордону.

Владислав Криклій вважає, що дане нововведення необхідне, оскільки дотримання транспортних технічних вимог важливі насамперед для всіх учасників дорожнього руху та навколишнього середовища. Проте міністр зазначає, що запроваджувати подібні зміни м'яко аби не викликати негативної реакції українців.

Введення обов'язкового технічного огляду автомобілів — одна з основних вимог, яка прописана в документах щодо євроінтеграції.

Варто зазначити, що обов'язковий техогляд транспорту був скасований в Україні в 2011 році за ініціативи Віктора Януковича. За відповідний законопроект проголосували 262 депутати.

Нагадаємо, що Верховна Рада хоче штрафувати українців за неправильно встановлені кондиціонери. Під неправильно встановленими кондиціонери мають на увазі такі, які капають конденсатом на фасад, асфальт або на перехожих. Законопроект повинен бути прийнятий, щоб забезпечити чистоту довкілля та запобігти порушенню прав інших громадян. Також в поясненні йдеться про те, що ця проблема потребує більш детального врегулювання.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Кабінет міністрів встановив новий розмір мінімальних роздрібних цін на деякі види алкогольних напоїв. Ігристі вина і газовані тепер обійдуться українцям в 109 гривень мінімум. Вермути та інші натуральні напої будуть тепер коштувати від 49 гривень (мінімальна роздрібна ціна). Про причину подорожчання напоїв, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Я прав

13 березня 2021, 14:21

как они достали украинцев,обдирают до последней нитки п*длы !


Новини