Головна Новини Політика рада В Раді заявили, що країна йде до тотальної мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

В Раді заявили, що країна йде до тотальної мобілізації

Україна буде все більше зосереджена на власному виробництві

23 лютого 2024, 16:15 comments2629
Поділіться публікацією:

Поступово країна підходить до тотальної мобілізації, а вона буде передбачати зосередження економіки країни на власному виробництві. Як інформує портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Київ" висловив народний депутат України від партії “Слуга Народу” Олег Дунда.

В Раді заявили, що країна йде до тотальної мобілізації

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

Нардеп пояснив, що тотальна мобілізація буде передбачати закриття країни, закриття економіки і, коли економіка буде заточена на виробництво свого продукту.

"Коли ми будемо виробляти більшість продуктів самостійно, то тоді відповідно і знайдуться гроші для фінансування, в тому числі, Збройних сил України. За результатами 2023 року у нас торгівельний дефіцит за побутовими товарами, умовно кажучи, мінус 25 млрд, тобто фактично країна живе за рахунок імпорту інших товарів, які ми можемо виробляти самостійно", – зазначив нардеп.

Варто заначити, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки розпочне напрацювання до другого читання законопроєкту про мобілізацію у вівторок, повідомляє секретар комітету Роман Костенко. Станом на зараз кількість поданих до законопроєкту правок становить 4007, однак підрахунок ще триває.

Читайте також на порталі "Коментарі" — демобілізація строковиків: як проголосував парламент.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Верховній Раді тривають дискусії щодо законопроєкту щодо удосконалення мобілізації. Голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев визнав, що на додаткову мобілізацію знадобляться величезні гроші – і невідомо, де їх взяти. Тим часом президент України Володимир Зеленський під час Мюнхенської конференції з безпеки заявив, що мобілізація – питання комплексне, питання справедливості, у тому числі в ракурсі необхідності ротацій. А військові жорстко критикують політиків і загалом цивільних, які не йдуть до лав Збройних сил України. Чому питання мобілізації стало наріжним каменем в українському суспільстві? Як вирішити проблему? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 лютого 2024, 16:37

Вам давно про це казали! Тільки країну треба реформувати, звільнити від корупційного і чиновницького зашморгу. В нас чиновників у п'ять разів більше ніж потрібно було для 52 мільйонній країни. Треба вигнати усе це гниле від Гетманцева з Азаровим всю їх систему тиску на бізнес. Гнати весь контролюючий мотлох разом з мовними гопниками. Багато чого треба міняти в тому числі ліквідація посади президента. Нам потрібен справжній прем'єр який зможе дійсно робити для країни і піднімати її, а ні це кошерне чмо. Хтось хотів Залужного у президенти, а може його у прем'єри? Якщо він справді такий гарний і заслуговує на довіру.


Новини