Головна Новини Політика рада Демобілізація строковиків: як проголосував парламент
commentss НОВИНИ Всі новини

Демобілізація строковиків: як проголосував парламент

Рада підтримала демобілізацію строковиків

23 лютого 2024, 12:07 comments1881
Поділіться публікацією:

Нардепи підтримали за основу та загалом законопроєкт №11035 про демобілізацію військових строкової служби. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив нардеп Олексій Гончаренко. Також цю інформацію підтвердив у себе в телеграмі нардеп Ярослав Железняк.

Демобілізація строковиків: як проголосував парламент

Демобілізація строковиків

Варто зазначити, що раніше Комітет з нацбезпеки та оборони підтримав законопроєкт про демобілізацію строковиків в Україні.

"За результатами обговорення комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України включити законопроекти до порядку денного 11-ї сесії Верховної Ради України. За результатами розгляду законопроєкту (№11035) у першому читанні прийняти його за основу та в цілому", — йдеться у тексті рішення комітету.

При цьому Комітет пропонує врахувати пропозицію щодо термінів, протягом яких терміновиків не можуть призвати.

"Військовослужбовці строкової військової служби, термін військової служби яких закінчився під час дії воєнного стану та військову службу яких продовжено понад встановлені терміни, звільняються з військової служби в запас. Такі особи не можуть бути призвані на військову службу під час мобілізації протягом дванадцяти місяців з дня звільнення з військової служби у запас, якщо вони не виявили бажання продовжувати військову службу", — наголошується у тексті.

Читайте також на порталі "Коментарі" – український бізнес уже в страху від нового законопроекту про мобілізацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Руслан Стефанчук розповів, чому скоро на прийняття законопроекту про мобілізацію чекати не варто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини