Головна Новини Політика рада Українців хочуть штрафувати за образу поліцейських
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців хочуть штрафувати за образу поліцейських

Штрафи можуть накладатися на людей, які публічно образять поліцейського чи військовослужбовця під час виконання обов'язків

28 лютого 2021, 15:00 comments1094
Поділіться публікацією:

Українців можуть штрафувати за образу правоохоронців. Відповідний законопроект №5050-1 було зареєстровано у Верховній Раді. Про це повідомляє офіційний сайт ВРУ.

Українців хочуть штрафувати за образу поліцейських

Новий законопроект: українців хочуть штрафувати за образу поліцейських. Фото: pik.ua

Зазначається, що документ передбачає притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які ображають правоохоронців під час виконання службових обов’язків.

В пояснювальній записці зазначено, що образа військовослужбовців та правоохоронців повинна розглядатися як юридично-карне діяння, на яке законодавство повинне передбачати адекватний механізм реагування.

Зокрема будуть штрафувати за образу працівників Держприкордонслужби, поліцейських та осіб, які охороняють правопорядок. Сума штрафу становитиме від 340 до 680 гривень. Також тому, хто образить правоохоронця чи військовослужбовця, загрожують громадські роботи від 20 до 30 годин.

Нагадаємо, що у правилах дорожнього руху відбулися деякі зміни, у зв'язку з якими поліцейські не зможуть більше зупиняти автомобілі за допомогою жезла. Як має право зупиняти автомобілі інспектор, читайте в нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що в Україні введуть обов'язковий іспит з державної мови для тих осіб, які претендують на державну посаду. Іспит кандидати складатимуть за комп'ютером. Завдання будуть поділені на дві частини — письмову та усну. Тривалість екзамену — дві години. Що буде з тими, хто не складе іспит, читайте в нашому матеріалі.

Раніше політолог розповів, як "вмовляють" українських зірок зайнятися політичною діяльністю. Як артисти потрапляють у політику, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

юлия

28 лютого 2021, 16:25

А полицейских за оскорбления граждан ,а тем более за издевательства над ними будут наказывать?

Правдоруб

28 лютого 2021, 15:15

То есть эти твари-мусора могут оскорблять, забивать на людей и вторить беззаконие прикрываясь тем что оно полицейский, а теперь и штрафовать! Ну ничего теперь этих сук редкостных будем валить!!!!


Новини