Головна Новини Політика рада У "Слузі народу" з'явився новий нардеп: хто він та що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" з'явився новий нардеп: хто він та що про нього відомо

Антон Швачко живе в Сумах і має освіту маркетолога

23 липня 2021, 20:04
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто зайняв вакантне місце народного депутата від "Слуги народу". Отож, Дениса Монастирського у Раді замінить житель Сум та тимчасово безробітний Антон Швачко. Про це стало відомо під час прямої трансляції засідання Центральної виборчої комісії в  YouTube.

У "Слузі народу" з'явився новий нардеп: хто він та що про нього відомо

Антон Швачко (фото: ФБ)

 Новий нардеп пройшов до парламенту під час позачергових виборів до Верховної Ради України, що відбулися у липні 2019 року. У партійному списку "Слуги народу" Швачко був на 139 місці.

 Хто такий Антон Швачко та що про нього відомо?

Отож, Антон Олексійович Швачко проживає у  місті Суми. Він народився в 1992 році. Журналісти "Суспільного" з'ясували, що він закінчив Сумський національний аграрний університет, де здобув диплом бакалавра, навчаючись на факультеті харчових технологій. Диплом магістра новий Слуга народу отримав після навчання на факультеті економіки та менеджменту. 

За інформацією ЦВК, Антон Олексійович тимчасово безробітний, але його колеги з партії кажуть, що він очолює секретаріат обласного осередку "Слуги народу" на Сумщині.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що МВС України очолив Денис Монастирський: як голосувала Рада.

За призначення Монастирського проголосував 271 народний обранець. Основну масу — 231 — склали голоси "Слуг народу". Також кандидатуру Монастирського підтримали політичні фракції "За майбутнє", (14), "Довіра" (16) і десятеро позафракційних депутатів. Більшість опозиційних фракцій — "Європейська солідарність", "Голос" і "Батьківщина" — утрималися під час розгляду цього питання. Цікаво, що представники "ОПЗЖ" взагалі не голосували з цього питання. Більш того — значна частина депутатів від цієї політсили й зовсім відсутня на останньому, перед "відпусткою" парламенту, засіданні.  Слід зазначити, що під час голосування за призначення Монастирського жоден нардеп не проголосував проти.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини