Головна Новини Політика рада У "Слузі народу" заявили про закінчення епохи бідності в Україні (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" заявили про закінчення епохи бідності в Україні (відео)

Керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко вважає, що українці задоволені якістю доріг і після виборів будуть жити в новій країні

17 липня 2020, 10:48 comments1255
Поділіться публікацією:
















У "Слузі народу" заявили про закінчення епохи бідності в Україні (відео)

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зробив гучну заяву: мовляв, завдяки проведеним реформам в Україні в деяких сферах настав "кінець епохи бідності". Про це політик розповів на каналі "1+1" в ефірі програми "Право на владу".

"Те, що стосується, наприклад, теми децентралізації, то це реально кінець епохи бідності", — упевнений Корнієнко, маючи дані, що тепер гроші "спускаються вниз до людей, до громад".

Політик каже, що залишок грошей місцеві міськради кладуть на депозити, які наразі склали близько 6 млрд грн. Крім того, Корнієнко, посилаючись на опитування, впевнений, що 60% українців задоволені якістю доріг, які посилено ремонтують.

Глава "Слуги народу" в ефірі пообіцяв, що після місцевих виборів у жовтні на народ чекає "нова країна, оновлений порядок, оновлена якість".


Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, який опинився в центрі сексистського скандалу, коли під час перерви на брифінгу у Миколаєві обговорював з Давидом Арахамією зовнішній вигляд їх колеги в парламенті Ірини Аллахвердієвої, публічно перед нею вибачився.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини