Головна Новини Політика рада У Раді створили нове міжфракційне об'єднання: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді створили нове міжфракційне об'єднання: що відомо

В українському парламенті народні обранці створили ще одне міжфракційне об'єднання

17 лютого 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді народні депутати зареєстрували нове міжфракційне депутатське об’єднання “Євроатлантична Україна”. Про це повідомив заступник голови МФО “Євроатлантична Україна” Олексій Гончаренко.

У Раді створили нове міжфракційне об'єднання: що відомо

Верховна Рада, фото з відкритих джерел

"Вся ця ситуація, і чергове брязкання зброєю Путіна на кордоні й чергові обстріли свідчать про одне — Україні потрібен потужний союзник, щоб стримувати путінську Росію й найбільшим таким є НАТО. безумовно наша стратегічна мета — це приєднання до НАТО. дуже слушний момент підняти цю тему й на рівні парламенту тому ми створюємо міжфракційне об'єднання", — наголосив Олексій Гончаренко під час брифінгу.

За його словами, депутати будуть слідкувати за виконанням планів реформ, що націлені на посилення співпраці України з країнами-партнерами.

Очолила МФО Людмила Буймістер. Раніше вона вийшла з фракції "Слуга народу". Наразі депутатка залишається членкинею Комітету з питань економічного розвитку. У списку депутатів МФО "Розумна політика" Дмитра Разумкова від 8 листопада 2021 року була й Буймістер.

Також відомо, що наразі до МФО увійшли: члени партії ВО "Батьківщина" Андрій Кожем'якін та Валентин Наливайченко, Оксана Савчук, голова підкомітету з питань оборонної промисловості та технічної модернізації та член депутатської фракції "Слуга народу" Ігор Копитін.

Як повідомляв портал "Коментарі", нардеп Давид Арахамія прокоментував обстріли Станиці Луганської та плани Росії щодо дестабілізації ситуації в регіоні. Також політик розповів, чому бойовики на сході розпочали знову обстріли та чи можливі нові перемовини в нормандському форматі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини