Головна Новини Політика рада У Раді готують призначення кількох міністрів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді готують призначення кількох міністрів

В першу чергу планують призначити повноцінних керівників Міністерства освіти і науки, а також Міністерства енергетики

11 грудня 2020, 16:19
Поділіться публікацією:

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла про кадрові питання, які розглядатимуть у Верховній Раді на наступному тижні. Вони стосуватимуться призначень міністра освіти і науки і міністра енергетики.

У Раді готують призначення кількох міністрів

ФОТО: З відкритих джерел

"Ми на початку наступного тижня будемо розглядати нa фрaкціі, в тому числі кадрoві питання. Мoже бути навіть кілька засідань фракції, тому що насичений порядок денний. У першу чергу мова йде про призначення повноцінних міністрів в ті міністерства, де є виконуючі обов'язки", — зазначила Євгенія Крачук.

Парламентарій також нагадала, що нещодавно народними депутатами було прийнято закон, який істотно звузив повноваження виконуючих обов'язки міністрів, тому Кравчук наголосила на важливості призначення міністрів.

За словами заступника голови фракції, головними кандидатами на посаду є в даний момент виконувачі обов'язків чиновники, а про зміни буде відомо вже під час самого засідання.

Заступник голови комітету з організації держвлади Олександр Качура також прокоментував призначення міністрів. Він зазначив, що в парламенті можуть призначити на посаду глави Міносвіти саме Сергія Шкарлета, який зараз є виконуючим обов'язки. За його словами, Шкарлет викликає більше довіри у народних депутатів, тому Качура не виключає його призначення.

Нагадаємо, що раніше до Верховної Ради був внесли закон для розблокування роботи Національного агенства з питань запобігання корупції. Закон передбачає відновлення повноважень державного відомства.

Раніше видання Коментарі повідомляло, чи будуть перевибори парламенту в 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини