Головна Новини Політика рада У парламенті створили нове об'єднання: хто з депутатів увійшов
commentss НОВИНИ Всі новини

У парламенті створили нове об'єднання: хто з депутатів увійшов

У Верховній Раді з'явилося нове об'єднання депутатів із зовнішньополітичною направленістю - "За вільний Кавказ"

20 червня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

В парламенті депутати створили нове міжфракційне депутатське об'єднання, до складу поки що увійшли 10 народних обранців. Про це повідомляє народний депутат Олексій Гончаренко.

У парламенті створили нове об'єднання: хто з депутатів увійшов

Верховна Рада, фото з відкритих джерел

За його словами під час засідання Верховної Ради схвалено рішення групи депутатів про створення депутатського об'єднання під назвою "За вільний Кавказ". Очолив його Олексій Гончаренко, керівником військової комендатури став Дмитро Корчинський, лідер партії "Братство".

За словами нардепа, об'єднання буде опікуватися допомогою народам Північного Кавказу, яких пригнічує рф.

До складу об'єднання увійшли: Володимир В'ятрович("Європейська солідарність"), Ахтем Чийгоз("Європейська солідарність"), Андрій Парубій (Європейська солідарність), Микита Потураєв (Слуга народу), Муса Магомедов (позафракційний), Дмитро Лубінець("За майбутнє"), Максим Саврасов ("Європейська солідарність"), Святослав Юраш ("Слуга народу") та Валентин Наливайченко ("Батьківщина").

Також ми писали, що суд заборонив діяльність ще однієї проросійської партії. Апеляційцни суд задовольнив позов Міністерства юистиції та заборонив проросійські партії — ОПЗЖ, "Соціалісти", "Партію Шарія". Всього заборонено діяльність вже шести партій, що пропагували антиукраїнські настрої: політична партія "Справедливість та розвиток"; політична партія "Держава"; політична партія "НАШІ"; політична партія "Блок Володимира Сальдо". та вищезгадані.

Шарій був затриманий в Іспанії — його підозрюють в державній зраді, блогер здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері кілька років, ймовірно, отримував замовлення на пропаганду від іноземних структур.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини