Головна Новини Політика рада Тимошенко прокоментувала свою переписку з Єрмаком в Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко прокоментувала свою переписку з Єрмаком в Раді

Вона сказала, що буде використовувати всі можливості

27 січня 2021, 11:53 comments1036
Поділіться публікацією:

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала свою переписку з главою Офісу Президента Андрієм Єрмаком, яку зафіксували фотокореспонденти у Верховній Раді 26 січня. Політик заявила, що буде користуватися всіма можливостями, щоб переконати владу змінити стратегію. Про це вона розповіла на брифінгу в кулуарах парламенту, передає видання "Цензор".

Тимошенко прокоментувала свою переписку з Єрмаком в Раді

Юлія Тимошенко. Фото: ba.org.ua

Під час брифінгу у Верховній Раді Тимошенко поставили запитання про те, які у неї стосунки з главою ОП Андрієм Єрмаком, на що вона відповіла, що вона як лідер фракції опозиції буде докладати всіх зусиль, щоб переконати владних чиновників працювати на благо країни.

Вона зазначила, що буде користуватися всіма можливостями, щоб переконати чиновників у владі змінити стратегію розвитку країни, яка, за словами Тимошенко, веде Україну до бідності, і віддає її на відкуп міжнародним спекулянтам.

Фактично, Юлія Володимирівна підтвердила свою вчорашню переписку з Єрмаком і сказала, що для досягнення цілей вона буде спілкуватися з усіма, в тому числі й з вищими чиновниками.

26 січня фотокореспонденти в Раді зафіксували переписку Юлії Тимошенко і Андрія Єрмака, де вона повідомила йому, що повернулася до Києва і запросила в гості найближчим часом.

Також з листування ясно, що вони обговорювали день народження Президента України Володимира Зеленського.

Фотографи зафіксували повідомлення Тимошенко про те, що вона говорила з віце-спікером Ради Стефанчук і "готова обговорювати".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 25 січня Тимошенко прийшла в Раду в новому образі.

Також читайте про те, як Тимошенко шантажує Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини