Головна Новини Політика рада Стефанчук прокоментував чутки про те, що він незабаром може обійняти посаду Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук прокоментував чутки про те, що він незабаром може обійняти посаду Разумкова

Віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що інформацію про нібито бажання президента бачити його на посаді голови парламенту поширює той, хто в ній зацікавлений, і що після цього з нього зняли деякі повноваження

6 вересня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що чутки про те, що він може зайняти пост Дмитра Разумкова просто так не з'явилися б, а, значить, вони комусь дуже і дуже потрібні. Стефанчук запевняє, що не претендує займати крісло шефа і говорить про відсутність конфлікту зі спікером Ради, хоч і не заперечує, що після того, як чутки почали поширюватися, у нього відібрали частину повноважень. Як передає видання "Коментарі", про це Руслан Стефанчук розповів в інтерв'ю порталу "РБК-Україна".

Стефанчук прокоментував чутки про те, що він незабаром може обійняти посаду Разумкова

Руслан Стефанчук Фото: Liga.net

За словами Стефанчук, якщо інформація про те, що Зеленський бачить його на посаді спікера парламенту так стрімко почала з'являтися з незрозумілих телеграм-каналах, значить комусь це дуже потрібно. Хто саме стоїть за таким поширенням Стефанчук навіть не здогадується.

Сам Стефанчук запевняє, що його більш ніж влаштовує і посада, і ті обов'язки, які він виконує, як перший заступник голови Верховної Ради. Руслан Стефанчук також зазначив, що поява нехороших чуток ніяк не вплинула на його відносини з Разумковим, вони не змінилися ні в яку сторону. Ось тільки, що стосується роботи, то все ж таки відбулися невеликі зміни. Частину повноважень апарат Верховної Ради у нього відібрав, причому зробив це з незрозумілих для нього причин. Зокрема, зазначає віце-спікер, більше в стрічці ТОП-новин на сайті Верховної Раді він не фігурує, незалежно від статусу заходу, в якому він бере участь. До того ж, єдині наради, на які його запрошують, це апаратка по понеділках. Будь-які інші внутрішні наради приходять без його участі.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Стефанчук розповів, чи є конфлікт між Зеленським та Разумковим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини