Головна Новини Політика рада Стала відома кандидатура на посаду омбудсмена: хто може замінити Денисову
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома кандидатура на посаду омбудсмена: хто може замінити Денисову

У Раді зареєстрували кандидата на посаду омбудсмена з прав людини

21 червня 2022, 10:01
Поділіться публікацією:

Один із кандидатів на посаду Уповноваженого Верховної Ради з прав людини – народний депутат, який раніше був депутатом міської ради Волновахи. Про це написав на каналі у Телеграмі народний депутат Денис Маслов.

Стала відома кандидатура на посаду омбудсмена: хто може замінити Денисову

фото з фейсбук

"Я не дарма відмовлявся коментувати чутки про різних кандидатів на посаду Уповноваженого з прав людини. Хороша досвідчена кандидатура. Глава профільного комітету. До його округу входить Волноваха та Маріуполь. Знаю особисто і готовий підтримати у парламенті", — йдеться у повідомленні.

Мова йде про голову комітету Верховної Ради з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономній Республіці Крим, міста Севастополя, національних меншин та міжнаціональних відносин Дмитра Лубинця.

Про нову кандидатуру написав 21 червня і речник Верховної Ради Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Фейсбук. Саме глава парламенту вніс кандидатуру Лубінця на посаду, заявивши, що впевнений у тому, що його досвід на державних посадах та людські якості допоможуть йому виконувати обов'язки омбудсмена.

Раніше ми писали, що 31 травня народні депутати ухвалили рішення про звільнення з посади Людмили Денисової. Верховна Рада ухвалила рішення про звільнення Людмили Денисової з посади Уповноваженого з прав людини. За це рішення віддали голоси 234 депутати, з них 17 голосів віддали депутати колишнього ОПЗЖ. На розгляді питання була присутня віце-прем'єр Ірина Верещук, вона виступила з доповіддю перед присутніми, розкритикувавши роботу Денисової.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини