Головна Новини Політика рада "Слуга народу" відповів, коли Зеленський розпустить IX скликання Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" відповів, коли Зеленський розпустить IX скликання Ради

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розглядає перспективи розпуску Ради IX скликання, але впевнений, що передумов до цього поки немає

30 червня 2020, 19:50 comments1792
Поділіться публікацією:

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів, що президент України Володимир Зеленський може розпустити парламент, якщо його фракція втратить монобільшість через внутрішні розбіжності. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Сьогодні".

"Слуга народу" відповів, коли Зеленський розпустить IX скликання Ради

Так, за його словами, на сьогодні у фракції "Слуга народу" хоча й існують деякі розбіжності в питаннях щодо голосування, але вони несуттєві, щоб серйозно про це хвилюватися.

"Всередині фракції виникають дискусії, обговорення. І це, вважаю, нормально для демократичної партії. Ми ж не КПРС! Якщо про причини, то наша фракція дуже велика, в неї увійшли представники дуже багатьох і дуже різних верств населення. І представники великого бізнесу, і дрібні підприємці, і військовослужбовці, і науковці, фермери і так далі і тому подібне. Зрозуміло, що певні питання не можуть мати підтримку абсолютно всіх", — зазначив Корнієнко.

При цьому парламентарій підкреслив, що на сьогодні ніхто з членів фракції не розглядає такі "апокаліптичні сценарії, коли більше двох десятків нардепів покинуть фракцію, що розколе президентську більшість у парламенті.

"Поки ми, начебто, знаходимо взаєморозуміння всередині фракції. Навіть у складних ситуаціях. З питання розпуску, то це право президента. Але, на мій погляд, реформи, які ми почали, і ситуація, в якій перебуває країна ... загалом, рано ще говорити про зміну влади...", — туманно припускає лідер партії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Комітеті парламенту підтримали скандальну ініціативу про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, яка внесла смуту всередині фракції "Слуга народу".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини