Головна Новини Політика рада "Слуга народу" опинилася на межі розвалу через засудження Стерненка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" опинилася на межі розвалу через засудження Стерненка

Депутати готові вийти з фракції

25 лютого 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що відбувається в правлячої фракції "Слуга народу" після рішення суду щодо активіста Сергія Стерненка, якого засудили на 7 років позбавлення волі за викрадення людини. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила нардеп Ольга Василевська-Смаглюк.

"Слуга народу" опинилася на межі розвалу через засудження Стерненка

Фото: hromadske

За її словами, депутати фракції кидають суперечливі заяви з приводу справи Стерненка. Вона зазначила, що багато нардепів пересварилися і вже готові вийти з фракції.

Також депутат висловила здивування щодо того, як депутати можуть так активно сперечатися щодо Стерненка, якщо вони не були присутні на місці злочину.

Василевська сказала, що брати участь в підтримці або засудження Стерненка особисто вона не збирається і зазначила, що не підтримуватиме будь-які заяви на його підтримку.

Довідка: 23 лютого Приморський суд Одеси виніс рішення у справі про викрадення депутата однієї з районних рад міста, в якому звинувачують активіста і колишнього члена "Правого сектора" Сергія Стерненка. Його засудили на 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Незабаром суд повинен оголосити остаточний вирок.

Рішення суду по Стерненку викликало масові протести в багатьох українських містах. Увечері 23 лютого за Офісом президента на Банковій зібралася багатотисячна акція на підтримку Стерненка, яка переростала в сутички з поліцією.

Стерненко також проходить у справі про умисне вбивство. У 2018 році на нього було скоєно низку замахів, під час одного з яких він смертельно поранив нападника ножем. Сам Стерненко стверджує, що це була самооборона.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського готують контрзаходи проти акцій на підтримку Стерненка.

Читайте також про контакти між Зеленським і Байденом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини