Головна Новини Політика рада Силантьєв про відставку Разумкова: у Банкової ревнощі до всіх потенційних кандидатів у президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Силантьєв про відставку Разумкова: у Банкової ревнощі до всіх потенційних кандидатів у президенти

Екс-нардеп переконаний, що конфлікти в вищих ешелонах влади тільки починаються, хаосу буде ставати все більше

6 жовтня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

За можливою відставкою Дмитра Разумкова ховаються ревнощі Банкової до всіх потенційних кандидатів у президенти і спроби ставити їм палки в колеса. Тому конфлікти у вищих ешелонах влади тільки починаються, хаосу буде ставати все більше. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив нардеп VIII скликання Верховної Ради, видатний спортсмен Денис Силантьєв.

Силантьєв про відставку Разумкова: у Банкової ревнощі до всіх потенційних кандидатів у президенти

Дмитро Разумков Фото з відкритих джерел

Нардеп зазначив, Данила Гетьманцева сьогодні обрали тимчасово чільним на засіданнях Верховної Ради України на заміну відстороненого від цих функцій Дмитра Разумкова.

"Відставка Разумкова стане випробуванням і для влади, не тільки для нього самого як політика. У понеділок представники Слуги народу демонстративно пішли з дорадчої ради фракцій ВР, де повинен був бути прийнятий порядок голосувань на наступний день, чим по суті його зірвали. На наступний день фракція СН проголосувала за позбавлення Разумкова права вести засідання ВР, проте після його відходу з трибуни саме засідання вже не мало сенсу, і навіть поставити наприклад, Стефанчука тимчасовим керівником в парламенті не змогли. Вчора точно так же через дії фракції СН була зірвана Погоджувальна рада, а, отже, такий порядок голосувань і порядок роботи для ВР не були прийняті", — зазначив Денис Силантьєв.

Він додає, досить нескладно розгледіти у відставці Разумкова і певні ревнощі Банкової до всіх потенційних кандидатів у президенти і спроби ставити їм палки в колеса. Однак ситуація складається таким чином, що без спікера зібрати робочу модель управління буде все складніше. Крім того, така показова кампанія влади по Разумкову підриває і довіру в самій фракції: лояльність не може замінювати професійні якості, і багато членів фракції СН навряд чи хочуть назавжди відмовитися від особистих політичних амбіцій з лояльності до Банкової. Тому конфлікти у вищих ешелонах влади тільки починаються, а хаосу буде ставати все більше.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков розповів про рішення влади, яке змусить його звернутися до суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини