Головна Новини Політика рада Ще один нардеп хоче скласти мандат - цього разу не від ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один нардеп хоче скласти мандат - цього разу не від ОПЗЖ

Михайло Забродський складе депутатський мандат - ухвала вже в Раді

17 березня 2023, 13:50 comments3823
Поділіться публікацією:

Нардеп від фракції "Європейська Солідарність" генерал-лейтенант Михайло Забродський написав заяву про складання мандату за власним бажанням. Як передає видання "Коментарі", про це свідчить проект ухвали №9114, оприлюднений на сайті парламенту.

Ще один нардеп хоче скласти мандат - цього разу не від ОПЗЖ

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

Сам Михайло Забродський поки що ніяк не прокоментував своє рішення. При цьому представники "Європейської Солідарності" у коментарі низці ЗМІ справді підтвердили, що їхній колега прийняв рішення відмовитися від виконання своїх депутатських повноважень. При цьому партії п'ятого президента не називають причини цього рішення. За словами джерел у партії, незабаром Забродський сам пояснить та прокоментує це питання.

Парламентський комітет з регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ вже розглянув заяву нардепа та порекомендував Раді ухвалити її.

Варто зазначити, що Михайло Забродський на виборах був четвертим номером у списку партії Петра Порошенка та обіймає посаду першого заступника голови комітету Верховної Ради з нацбезпеки, оборони та розвідки. З перших днів Забродський активно включився у допомогу ЗСУ, зокрема він активно допомагає Генштабу ЗСУ та головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному у плануванні операцій.

Зазначимо, раніше "Коментарі" повідомляли – до Верховної Ради надійшли заяви на додавання мандатів ще від двох нардепів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки зустрічі Путіна з бізнесом: навіщо вона була потрібна — що попросив Кремль. Експерти детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – хто наполіг на утриманні Бахмута: у РНБО розкрили деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Wolf

17 березня 2023, 17:31

Генерал зрозумів, що пєс не є добре і йде займатись більш зрозуміли і корисним трудом - воювати! В добрий час!!!


Новини