Головна Новини Політика рада Ще мінус 1: нардеп від "ОПЗЖ" написав заяву про складання повноважень
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще мінус 1: нардеп від "ОПЗЖ" написав заяву про складання повноважень

Тепер у парламенті залишиться 406 народних обранців

6 лютого 2023, 11:50 comments1639
Поділіться публікацією:

Обраний до Верховної Ради від забороненої партії "Опозиційна платформа – За життя!" наржеп Ігор Абрамович написав заяву про складання повноважень. Як передає видання "Коментарі", про це в телеграм повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Ще мінус 1: нардеп від "ОПЗЖ" написав заяву про складання повноважень

Ігор Абрамович. Фото: УНІАН

Глава "слуг народу" в паралменті назвав додавання мандата Ігопем Абрамовичем символічним кроком, який має стати прикладом для решти його колег із забороненої "ОПЗЖ". Арахамія зазначив, що саме з вчинку Абрмовича, який у перший день повномасштабного вторгнення російських військ в Україну написав заяву про вихід із фракції "ОПЗЖ", розпочався розвал проросійської партії. Через деякий час фракція перестала існувати.

"Тому сподіваюся, що сьогоднішнє його рішення про складання депутатських повноважень також стане прикладом для наслідування інших депутатів від забороненої ОПЗЖ", — написав Арахамія.

Давид Арахамія уточнив, що створена Абрамовичем депутатська група "Відновлення України" "послідовно підтримує всі важливі для майбутнього країни та відсічі агресора законодавчі рішення" та "в найважчі місяці війни лише зміцнила стійкість парламенту перед зовнішнім агресором".

За інформацією народного депутата Ярослава Железняка, після складання Абрамовичем мандату у парламенті залишається 406 народних обранців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — серія звільнень та плани з відставки Олексія Резнікова: чому кадрові зміни відбуваються саме зараз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається в енергосистемі України – чи є передумови для покращення ситуації. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини