Головна Новини Політика рада Рух Чесно визначив нардепа-балакуна №1
commentss НОВИНИ Всі новини

Рух Чесно визначив нардепа-балакуна №1

Одним з найбільших балакунів Ради за два роки став Шуфрич, наговорив майже 16 годин

8 вересня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Нардеп від "ОПЗЖ", глава комітету з питань свободи слова Нестор Шуфрич виявився на першому місці за часом виступів у Верховній Раді IX скликання. Його виступи тривали в цілому майже 16 годин. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать дані руху Чесно.

Рух Чесно визначив нардепа-балакуна №1

Верховна Рада Фото: УНІАН

Нестор Шуфрич зі старту став одним з найактивніших під куполом парламенту. Тільки на першому пленарному засіданні у представника "ОПЗЖ" було 10 виступів. При тому, що "ОПЗЖ" не брала участі у формуванні уряду, а саме це питання обговорювалося на першому пленарному засіданні.

Позмагатися з Шуфричем в часі виступу в Раді можуть хіба що спікер парламенту Разумков і віце-спікер Стефанчук, що цілком обґрунтовано, адже їм доводиться багато говорити під час засідань. Також серед головних ораторів Ради другий віце-спікер Кондратюк.

Активісти зазначають, що на відміну від Шуфрича інші його колеги по фракції не сильно досягли успіху в ораторському мистецтві. Наприклад, Сергій і Юлія Льовочкіна, Тарас Козак, Вадим Столар і інші представники "ОПЗЖ" взагалі не брали слово. Виняток становлять хіба що Віктор Медведчук, Юрій Бойко і сам Нестор Шуфрич.

Аналітики руху Чесно додають, найбільше "неговорящіх" нардепів в "ОПЗЖ", "Слугу народу" і серед позафракційних. У той же час по максимуму скористалися можливістю виступити і звернутися до виборців, а також до колег по парламенту представники "Європейської Солідарності", "Голоси" і "Батьківщини". У цих фракціях практично всі нардепи мали виступи і користувалися своїм правом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський продовжує лідирувати за рівнем підтримки в 17 областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини