Головна Новини Політика внутрішня політика У «Батьківщині» розповіли, як голосували не стільки проти Разумкова, скільки проти монобільшості
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Батьківщині» розповіли, як голосували не стільки проти Разумкова, скільки проти монобільшості

"Батьківщина" пояснила, чому голосувала зі "слугами" за відставку Разумкова

7 жовтня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Фракція "Батьківщина" голосувала за відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова з двох причин. Перша причина — Разумков представляв монобілішість і нею ж був делегований на цю посаду. Друга причина — при Разумкову парламент прийняв ті законопроекти, які критикувала команда Юлії Тимошенко. Як передає видання "Коментарі", про це заявив заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, пише "Українська правда".

У «Батьківщині» розповіли, як голосували не стільки проти Разумкова, скільки проти монобільшості

Сергій Соболєв Фото: Українська правда

Нардеп натякнув, що фракція "Батьківщина" має не стільки претензії до самого Дмитра Разумкова, скільки до монобільшості, яку він представляв. Сергій Соболєв нагадав, що саме при владі монобільшості, коли в президії ВР знаходився саме Разумков цей парламент провів антинародні законопроекти, які стосувалися продажу землі, грального бізнесу, було проведено рішення про так званому референдумі. Два роки така політика підтримувалася українським парламентом, тому фракція "Батьківщина" не могла проголосувати інакше.

Соболєв зазначив, "Батьківщина" сьогодні не може добитися відставки уряду, змінити ряд міністрів. При цьому нардеп уточнив, що розмови про вступ "Батьківщини" в коаліцію зі "Слугою народу" не мають під собою нічого пов'язаного з реальністю. "Батьківщина" не планує вступати в коаліцію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Дмитра Разумкова вже немає впевненості, що "слуги народу" не позбавлять його депутатського мандата. Екс-спікер каже, що останнім часом в державі відбувається багато речей, які суперечать законодавству. Тому бути може все, що завгодно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

7 жовтня 2021, 14:08

Лживые и продажные suki. Они так принципиально помогли бубочке захватить парламент, потому что не поддерживают его.


Новини