Головна Новини Політика рада Разумков розповів з чим може бути пов'язана його відставка
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков розповів з чим може бути пов'язана його відставка

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що поки підписів за його відставку нардепи не збирають

30 вересня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, що йому поки що невідома інформація про те, що в парламенті почався збір підписів за його відставку. Як інформує видання "Коментарі", про це спікер парламенту заявив у інтерв'ю "Українській правді".

Разумков розповів з чим може бути пов'язана його відставка

Дмитро Разумков Фото: Українська правда

Разумков каже, що розмови про його відставку і про те, що ось-ось почнуть збирати підписні листи йдуть вже півтора року. Обговорюють це питання також в кулуарах, але всі розуміють, що це буде необоротний крок, який запустить, знову ж таки, дуже складний процес змін у внутрішній політиці.

Дмитро Разумков пов'язує чутки про свою відставку з тим, що він нібито направив закон про деолігархізацію на Венеціанську комісію. При цьому Разумков уточнює, що президент публічно підтримує такий крок. Він теж вважає, що Венеціанська комісія повинна дати свою оцінку цьому законопроекту. Дмитро Разумков зазначив, як тільки президент завізує законопроект, прийнятий у другому читанні, він тут же буде відісланий до Венеціанської комісії.

При цьому спікер уточнює, що раніше така практика не була застосована, тому як Венеціанська комісія давала свою оцінку законопроектів, які приймалися в першому читанні. В даному ж випадку законопроект прийнятий уже в другому читанні. Про це просто не говорять більшість народних депутатів. Сам же Разумков зазначає, що не бачить своєї провини в тому, що наполягає на аналізі Венеціанської комісії. Тим більше, що його на це уповноважили представники опозиції і уповноважений з прав людини. Отже, він повинен відреагувати на їх прохання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Разумков розповів, чому вважає помилковим прийняття закону про олігархів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини