Головна Новини Політика рада Разумков пояснив, чому указ президента про підвищення зарплати військовим – лише популізм
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков пояснив, чому указ президента про підвищення зарплати військовим – лише популізм

Ексголова парламенту вважає, що ініціатива підвищення зарплати військовим має надходити точно не від президента, бо це не його повноваження

1 лютого 2022, 12:10
Поділіться публікацією:

Ексголова Верховної Ради, а нині позафракційний депутат Дмитро Разумков досить емоційно висловився щодо виступу президента України Володимира Зеленського з трибуни Верховної Ради, під час якого він анонсував зростання заробітної плани військовослужбовців. Як інформує портал "Коментарі", своєю думку Разумков поділився під час спілкування зі ЗМІ у кулуарах парламенту.

Разумков пояснив, чому указ президента про підвищення зарплати військовим – лише популізм

Дмитро Разумков. Фото: Українська правда

На думку Дмитра Разумкова, президент в Україні займається не своїми повноваженнями. Він не може на рівні указів збільшувати заробітні плати будь-кому, у тому числі військовослужбовцям. Тому, наголосив Дмитро Разумков, те, що заявив у Верховній Раді президент Володимир Зеленський, – чистої води популізм і про це треба людям говорити.

Разумков додав, гарна ініціатива президента, але вона повинна виходити не як указ, а як законопроєкт, який потрапив до Верховної Ради.

"Верховна Рада точно його підтримає і буде також шукати, можливо, навіть додаткові ресурси для того, щоб це було не мінімум три мінімальні заробітні плати, а може і більше, якщо пошукати. Якщо правильно перерозподілити держфінансування, то немає сумнівів, що можна знайти й більше для грошового забезпечення військових. Ми живемо сьогодні у режимі картинки, а не у режимі справжніх дій, і президент одну правильну річ сказав, він сказав про те, що не треба звертати увагу сьогодні на свої рейтинги, а займатися і приділити максимум уваги державі. Насамперед потрібно було почати з себе, адже він у цьому плані — точно лідер по піару", – зазначив Дмитро Разумков. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський підписав указ про зростання чисельності армії України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини