Головна Новини Політика рада Разумков дав «зелене світло» збору підписів про його відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков дав «зелене світло» збору підписів про його відставку

Депутати Верховної Ради вирішили почати збір підписів за відставку спікера Дмитра Разумкова

30 вересня 2021, 11:12 comments1314
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про те, що колеги по парламенту все-таки прийшли до нього за підписними листами про відкликання його з посади спікера Верховної Ради України. Відповідну пропозицію подав глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на офіційну сторінку Дмитра Разумкова в соцмережі Facebook.

Разумков дав «зелене світло» збору підписів про його відставку

Дмитро Разумков Фото: Українська правда

"Очікувано, колеги прийшли за підписними листами про відкликання мене з посади Голови Верховної Ради України", — написав Дмитро Разумков в Facebook.

Дмитро Разумков немов очікував, що до цього все йде. Повідомив, що не збирається гальмувати процес, тим самим намагаючись втриматися в кріслі спікера парламенту. Тому відразу ж розписав документ на Апарат Верховної Ради України, повідомивши, що вже сьогодні народні обранці отримають підписні листи.

В кінці свого поста спікер парламенту "передав привіт Офісу президента", побажавши "продуктивної роботи в Трускавці" своїм колегам з монобольшінства.

Зазначимо, в свіжому інтерв'ю виданню "Українська правда" Дмитро Разумков заявляв, що він не вірить в чутки про свою відставку з поста глави Верховної Ради. Адже в кулуарах парламенту про відставку кажуть півтора року, але процес так і не розпочався, а значить не потрібно все, про що говорять сприймати всерйоз. Разумков твердо заявив, що у відставку він не збирається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Разумков відкрив карти, розповівши, з чим може бути пов'язана його відставка з поста глави Верховної Ради. Каже про розбіжності щодо закону про деолігархізації.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини